14 MArt Günlük burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
14 MArt Günlük burç Yorumları
14 mart burcu 14 mart burç hangi burç hangi burçtur
Koç Burcu (21 Mart - 21 Nisan) Akıcı, rahat, kendinizi kolayca ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi sınırlandırmadan hareket etmeli, değişikliklere direnmemelisiniz. Yeni tanışmalar mümkün. Başkaları ile paylaşımlarınız duygusal ya da maddi olsun dikkat çekici olabilir. Özellikle sabah saatlerinde hareketlerinize dikkat etmelisiniz. Düşüncelerinizi geniş tuttuğunuz oranda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Gün içinde ortaya çıkan değişikliklere açık olmalısınız. Planlarınızı uygulamak için doğru zamandasınız. Kişisel girişimlerinizi uygulamaya koymak için uygun bir gün. Günlük işlerinizde huzursuz bir tutum izlemeniz hem sizi, hem de etrafınızı rahatsız edebilir. Kendinize ve çalışma arkadaşlarınıza tarafsız bir gözle yaklaşmamak alıngan yönünüzü ortaya çıkarabilir.

Boğa Burcu (22 Nisan - 21 Mayıs) Burcunuzdaki gezegenler sizde bir enerji yoğunlaşması yaratabilir ve kendinizi pek çok konuda cesaretli hissedebilirsiniz. Fiziksel görüntünüz üzerinde durabileceğiniz bu devrede değişimler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde zorluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. İlişkinize dışardan müdahalelerin olması sizi rahatsız edebilir ve zor durumlarda bırakabilir. Satürn ün gerilimli açısı nedeniyle işbirliğinde isteksiz bir tavır içinde olabilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacak. İşbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabileceğinize dikkat çekiyor.

İkizler Burcu (22 Mayıs - 21 Haziran) Bugün girişim yapacaksanız bunu sevdiğiniz bir insanla birlikte gerçekleştirmeyi tercih edebilirsiniz. Marsın etkisiyle bilinçaltınızda huzursuzluklar hissedebileceğiniz görülüyor. Anılarınızın olumsuz etkilerini zaman zaman yaşamanız mümkün. Duygusal ve cinsel yoğunluğunuz sizi eşiniz veya sevdiğinizle daha yakın ilişkiler kurmaya yönlendirebilir. Duygularınızı yoğun olarak hissedeceğiniz bu devrede enerjinizi cinsel olarak da boşaltmak sizin için önemli olabilir. Günlük sorumluluklar ve işle ilgili detaylı çalışmalar fazlasıyla vaktinizi alabilir. İş yerinde verimli olmak için fazlasıyla uğraşabilirsiniz. Ayrıntılar önemli. İş yerinizde yapmayı düşündüğünüz mekansal değişiklikler içinde doğru bir gün olabilir.

Yengeç Burcu (22 Haziran - 23 Temmuz) Kişisel girişimlerinizi uygulama fırsatları bulabilirsiniz. Kendinize güveniniz meslek yaşantınızda başarılı olmanıza yardımcı. Eşiniz ve ortaklarınızla sorumluluk ve yönetim konularında tartışabilirsiniz. Çevresel şartları kolaylıkla değerlendirebileceğiniz bugün iletişim yeteneğinizden yararlanabilirsiniz. Aşk ilişkinizde iletişim bakımından yoğunluk gözleyebilir ve kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Venüs ün olumlu etkileri çekiciliğinizi artırırken aşkta şansınızı açıyor. İşinize karşı güçlü sorumluluklar duyabileceğiniz ve zaman zaman oldukça hırslı davranabileceğiniz bir devredesiniz.

Aslan Burcu (24 Temmuz - 23 Ağustos) Yeni adımlar atabilirsiniz. Bugün çevrenizdeki hareketlilik sizi de canlandırıyor ama gerçekçi olmanızda fayda var. Düşündükleriniz ya da size iletilenler belki de çok gerçekçi olmayabilir. Önemli konularda dostlarınızın desteğini alabilir ve sırlarınızı paylaşabilirsiniz. Bilinçaltınızın aktif olacağı bugün yaratıcı çalışmalarınız için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Fikirleriniz çalışmalarınız için iyi bir zemin oluşturabileceğinden araştırmaya ağırlık verin. İlişkilerinizde oldukça hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Daha planlı ve dikkatli olmaya bakın. Bu arada kıskançlıkla ilgili konular gündeminize girebilir. Duygularınızın hassas olacağı bugün, partnerinizden fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor.

Başak Burcu (24 Ağustos - 23 Eylül) Ziyaretlerin ve davetlerin gündemde olabileceği bugün, sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gündesiniz. Uzun zamandır yapmak istediğiniz planları uygulayabilirsiniz. İkili ilişkinizin değerini anlayacağınız bir dönem. Aşk hayatınızda istikrar göstermeniz, sevgiliniz için olan öneminizin artmasınız sağlayacaktır. Aşkta hevesli bir tutum içinde bulunmanız aradığınız heyecanı bulmanıza yardım edebilir. Yoğun ve hareketli bir gün. Grup çalışmaları mümkün ama daha gerçekçi olmaya bakmalısınız. Hedefleriniz sizi hayal kırıklığına uğratmamalı.

Terazi Burcu (24 Eylül - 22 Ekim) Güçlü duygusal ihtiyaçlarınız bugün çok daha fazla öne çıkmakta. Yaratıcı çalışmalar da mümkün ama aşırıya kaçarak yanlış anlamalara neden olabilirsiniz. İlişkileriniz ve özel yaşamınızda güçlü olduğu kadar gerilimli etkiler de hissedebileceğiniz gözleniyor. Romantik yaşantınızda sizi hem mutlu hem de huzursuz edebilecek gelişmeler karşınıza çıkabilir. Yapacağınız tartışmalar sevginize katkıda bulunabilir, ölçülü kıskançlığınız sayesinde mutlu olabilirsiniz. Zihinsel yönden aktif olmanız iş yaşantınızda başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. Bu arada ev ve iş yaşantınız arasındaki gerilimi yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu (23 Ekim - 22 Kasım) Bugün ilişkilerinizde her zamankinden daha duyarlı olabilirsiniz ve bu durum zaman zaman karşılıklı alınganlığa dönüşebilir. Olaylara daha esnek bakar ve yeni düşüncelere açıklık gösterirseniz, çok daha kazançlı çıkabilirsiniz. Eğitim, yolculuk ve hareket katan olaylar söz konusu. Olaylara çok daha farklı açılardan bakarak yeni şeyler öğrenebilirsiniz; yabancılar da size yardımcı olabilir. Yenilikler için yeterli cesarete sahipsiniz. Dış görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Duygusal konularda tartışmalardan uzak durun.İş hayatınızda bugün gündeminiz çok yüklü olabilir. Geçmişten kalan işler ön plana gelebilir. İşleri planlı bir biçimde ele almalısınız.

Yay Burcu (23 Kasım - 22 Aralık) Kafanızda çok şey var ve bunları bir düzene koymanız gerekiyor. Hareket gerektiren konular cazip gelmekte. Eğitim konularında oldukça başarılı olabileceğiniz bir devredesiniz. Bugün sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Ay, ilişkileri ön planda tutmaya devam ediyor; kendinizi çok rahat hissedemeyebilirsiniz. Arzularınızın güçlü olabileceği ve ilişkinize dönük olmaktan hoşlanacağınız bir gün. Cinselliğinizi yoğun olarak hissedebilir ve bunu sevdiğinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İlişkinizde bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Meslek yaşantınızda bir takım zorluklarla karlaşabileceğiniz bir gün. Bugün anlayışsızlıklarla karşılaşarak kendinizi dışlanmış gibi hissedebilirsiniz.

Oğlak Burcu (23 Aralık - 20 Ocak) Toplum yaşantınızın canlı olacağı bugün, arkadaş çevrelerinde dikkat çekebilirsiniz. Özellikle karşı cinsle ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Değişik ortamlara ilgi duyabilir bu amaçla seyahat planlayabilirsiniz. Günlük sorumluluklar her zamankinden daha fazla dikkat çekmekte. Kendinizle, sağlığınızla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İlişkinizde yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli motivasyona sahipsiniz. Sevdiğinizle ilgili konular bugün önemli olacaktır. Duygularınızı kontrol altına almayı bilmelisiniz. Bununla birlikte geçmişte üzerinde durmadığınız konularla ilgili tartışmalarında gündeme gelmesi muhtemel. işinizde ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün.

Kova Burcu
(21 Ocak - 19 Şubat) Bugün yakın ilişkiler açısından iniş çıkış yaşayabilirsiniz, yakın çevrenizde ve evinizde duygusal problemler yaşamanız muhtemel. Sezgilerinizin ve yaratıcılığınızın güçlü olduğunu fark edebilir bu yönde çalışmalara yönelmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalarda son derece başarılı olabilirsiniz ama aşırılıklara kaçma tehlikeniz de var. Romantik eğilimlerinizin yüksek olabileceği bir gün. Venüs, duygularınızı depreştirebilir ve geçmişe bağlı hisleriniz aşk konusunda gerçekleri görmenizi engelleyebilir. İş yerinizdeki gelişmeler sinirlerinizi zorlayabilir. Tarafsız ve soğukkanlı olmaya bakın. Özellikle sabah saatleri işle ilgili konularda bazı hızlı değişiklikler getirebilir. Esnek olmalısınız.

Balık Burcu (20 Şubat - 20 Mart) Yaşadığınız mekan, aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili sorumluluklarınızı gündeme gelmeye devam ediyor. İletişime çok önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle iş konusunda yeni fikirler üretebilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir gün. Sevgiye çok yakın ve yoğun hisler altında olabileceğiniz bir gün. Yoğun bir hareketliliğin yaşandığı bir gündesiniz. Çok sayıda uğraş ve kısa yolculuk mümkün. Bununla birlikte engellerle de karşılaşabilirsiniz. Dünden gelen etkiler devam ederken parasal konularda çok daha dikkatli olmalısınız. Bugün iş konularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız
 
Cevap: 14 MArt Günlük burç Yorumları

Toplum yaşantınızın canlı olacağı bugün, arkadaş çevrelerinde dikkat çekebilirsiniz. Özellikle karşı cinsle ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Değişik ortamlara ilgi duyabilir bu amaçla seyahat planlayabilirsiniz. Günlük sorumluluklar her zamankinden daha fazla dikkat çekmekte. Kendinizle, sağlığınızla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İlişkinizde yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli motivasyona sahipsiniz. Sevdiğinizle ilgili konular bugün önemli olacaktır. Duygularınızı kontrol altına almayı bilmelisiniz. Bununla birlikte geçmişte üzerinde durmadığınız konularla ilgili tartışmalarında gündeme gelmesi muhtemel. işinizde ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün.


yok kardesim izindeyim is mis yok baane:zuha:
sagol cnim
 
Cevap: 14 MArt Günlük burç Yorumları

Oğlak Burcu (23 Aralık - 20 Ocak) Toplum yaşantınızın canlı olacağı bugün, arkadaş çevrelerinde dikkat çekebilirsiniz. Özellikle karşı cinsle ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Değişik ortamlara ilgi duyabilir bu amaçla seyahat planlayabilirsiniz. Günlük sorumluluklar her zamankinden daha fazla dikkat çekmekte. Kendinizle, sağlığınızla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İlişkinizde yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli motivasyona sahipsiniz. Sevdiğinizle ilgili konular bugün önemli olacaktır. Duygularınızı kontrol altına almayı bilmelisiniz. Bununla birlikte geçmişte üzerinde durmadığınız konularla ilgili tartışmalarında gündeme gelmesi muhtemel. işinizde ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün.

teşşekürlerrr adminimm
 
Geri
Üst