14 TEMMUZ burç yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
14 TEMMUZ burç yorumları
14 temmuz burç 14 temmuz hangi burç burcu hangi ne burcu
Koç
21 Mart - 19 Nisan
İş arkadaşlarınızın hakkınızdaki olumlu düşünceleri motivasyon yaratacak. Onlarla olan ilişkileriniz de daha iyiye gidecek.
Yeni planlar yapmak için ideal bir gündesiniz. Hayata ve insanlara karşı pozitif yaklaşımlarınız herkes tarafından takdir edilecek ve karşılığını da göreceksiniz.

Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs
Üstlerinizle olumlu konuşmalar yapacağınız bir gündesiniz. Bunlar bazı planların ilk adımları unutmayın, ona göre konuşmalısınız.
Toplumsal platformda oldukça hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. İçinde bulunduğunuz ortamlarda insanların dikkatini çekebilir, onları rahatlıkla etkileyebilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanların iş yaşamında oldukça büyük faydaları olabilir.

İkizler
21 Mayıs - 21 Haziran
Sabahtan gün biraz gergin başlasa da öğleden sonra enerjinizin çok yükseldiğini, kendinizi çok iyi hissettiğinizi göreceksiniz. Keyfinizin iyiye doğru gitmesi, birikmiş işleri de rahatlıkla halletmenize yardımcı olacak.
Uzaklardan alacağınız haberler çok sevindirici ve rahatlatıcı olacak.

Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz

Son derece güzel ve hareketli bir günle haftaya merhaba diyeceksiniz. İçinizdeki heyecanı dindirmeye çalışmayın. Tam tersine bunu bir motivasyon aracı olarak kullanın ve harekete geçin.

Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos
Mesleki yaşantınızdaki yüksek hedeflerinizden vazgeçmek zorunda değilsiniz. Sadece bu amaçları biraz gözden geçirerek, daha ulaşılabilir, gerçekçi bir hale getirmeniz gerekli.
Sevdiğiniz kişiye karşı zaman zaman gergin bir tarzınız oluyor. Bu değişkenlikleriniz sevgilinizin kendini belirsizlikte hissetmesine neden oluyor.

Başak
23 Ağustos - 22 Eylül
Yakın çevrenizden bir dostunuz ya da kardeşinizle yaşayacağınız tartışma canınızın sıkılmasına neden olabilir. Ama hadiseyi büyütmeniz için bir neden yok. Eğer sorunu kendi haline ve zamana bırakabilirseniz, kolayca hallolduğunu göreceksiniz.
Aşk hayatınızın daha doygun bir seviyeye ulaşmasını istiyorsanız, beraberliğinize entellektüel bir boyut kazandırmalısınız.

Terazi
23 Eylül - 22 Ekim
Tüm gün kendinizi hesap yapmaya adamanız söz konusu. Hem kendi finansal durumunuzu, hem de işinizin mali gidişatını gözden geçirmeniz gerekli. Telaşlanacak bir şey yok ama tedbirli olmakta fayda var.
Sevdiğiniz insanın size karşı ne kadar paylaşımcı bir tarz içinde olduğunu bugün bir kez daha göreceksiniz. Gerçekten de oldukça şanslısınız.

Akrep
23 Ekim - 21 Kasım
Hayatınızda sizin için önemli olan insanlara, gerçek hislerinizi açıklamaktan çekinmemelisiniz. Onların sizin için ne kadar kıymetli olduklarını anlatmanın bin çeşit yolu olabileceğini unutmayın.
Romantizmin sizi avucuna alacağı bir gün geçireceksiniz. Duygusal paylaşımlarınız son derece tatminkar olacak.

Yay
22 Kasım - 21 Aralık
Günlük yoğun trafiğin içinde tanışacağınız insanların gelecekteki iş yaşamınızda pozitif etkileri olabilir. Farkında olmadan söyleyecekleriniz ve otomatik reaksiyonlarınız etrafınızdaki insanlarda son derece olumlu etkiler yaratacak. Tüm pozitif etkilere ve yoğun hareketliliğe rağmen, yine de kontrollü olmalısınız.
Birlikte olduğunuz insanın sağlık problemleriyle alakalı bir haber alabilirsiniz. Sevdiğinize bu konuyla alakalı olarak mümkün olduğunca şefkat göstermelisiniz.

Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak
Erken saatlerde yapacağınız bir görüşme çok olumlu geçecek. Beklentilerinizin karşılanabilir olduğunu görmek sizi çok sevindirecek. Ama sakın her şeyin son halini aldığını ve neticeye ulaştığını düşünmeyin. Daha yapmanız gerekenler var.
Hala flört etmekten yorulmadınız. Düzenli bir ilişkinin getireceği, olumlulukları ne görmek, ne de kabul etmek istemiyorsunuz.

Kova
20 Ocak - 18 Şubat
Ne kadar takdir edilirseniz edilin bu size yetmiyor. Her zaman gözönünde, sahne ışıklarının altında olmak istiyorsunuz. O zaman insanların ilgisini canlı tutmak için, değişiklik yapmaya, yeni şeyleri hayatınıza katmaya gayret etmelisiniz.
İlişkinizdeki dengeleri sarsacak şekilde davranıyorsunuz. Siz önceliklerinizi belirleyemezken, karşınızdakinden nasıl aynı şeyi bekleyebilirsiniz ki?

Balık
19 Şubat - 20 Mart
Ailenizle aranızdaki ufak tefek gerginlikleri büyütmeye gerek yok. Belki de onlarla daha açık konuşmalı ve yanlış anlaşılmaları kökten çözmelisiniz. Onlar da sizin bu tavrınızdan memnunluk duyacaklardır.
Bugün sevdiğiniz insanın ailesiyle birlikte olmak istemeyebilirsiniz ama, bu onun için çok önemli. Siz her zamanki sabrınız ile bunun da üstesinden gelebilirsiniz.
 
Geri
Üst