16 yaşındayım anal ilişki yaşadım kötü bişi olur mu

Nohinq053

Yeni Üye
Üye
16 yaşındayım anal ilişki yaşadım kötü bişi olur mu
16 yaşındayım. 18 yaşında 3 aydır bir sevgilim var. 24 aralık yani pazar günü birlikte yattık çıplak bir şekilde. fakat onun boxeri vardı sadece. o tamamen soyunuk değildi. tam olarak bi ilişkimiz olmadı fakat anal ilişki yaşadık. sadece 2-3 dakika. ben elimi vajinamın üstüne kapatmıştım. içime boşalmadı. anal ilişkiden sonra karnıma boşaldı. içime hiç boşalmadı yani hissetmedim. bi temasta olmadı. ama yine de çok korkuyoruz hamile kalmamdan. tam bir ilişki yaşanmadı sadece anal ilişki ama onda da içime boşalmadı. anal ilişkiden çıktıktan sonra direk dışarı boşaldı. içeri boşalmadı. sonra da peçeteyle sildik zaten.
bu arada adet takvimi uygulamasına baktım. birlikte yattığımız gün benim doğurganlık seviyem zayıfmış. hala da zayıf. adet olmama 8 gün var. haftaya çarşamba adet olmam gerekiyo. sizce kötü bişey olur mu ?
çok korkuyoruz lütfen yardımcı olun
 
anal ilişkiden hamile kalınmaz boşuna kuruntu yapma kendine ama bundan sonra tedbirinizi de elden bırakmayın eğer ön tarafa boşalma olmuş olsaydı spermler çok kaygan olduğundan dolayı vajine içine çabalir ve hamilelik riski oluşabilirdi anal ilişkiden dolayı bu risk ortadan kalkıyor
 
çok tediriginiz ve haftaya kadar nasıl beklicez bilmiyorum. stresten karnım ağrıyo. içimizin rahatlamasını istiyoruz. zaten bir daha böyle bir şey yapmıcaz ikimizde söz verdik. ön tarafa boşalma olmadı sadece karnımın üstüne. gerçekten bir şey olmaz dimi ?
 
bir de eğer anal ilişkiyle içime boşalsaydı bir daha karnımın üzerine boşalabilir miydi ? delikten çıkardığında etrafında birşey akmadı. analdayken boşalma olmadı ama analdan sonra direk karnımın üzerine boşaldı. gerçekten korkuyoruz lütfen yardımcı olun. eğer haftaya adet olursam hiçbir sorun olmucak dimi
 
dediğim gibi sorun yok hamilelik yok sıkıntı yok;) anlattığınız olayda kesinlikle hamilelik riski oluşmamış bu nedenle kesin ve kesin hamile değilsiniz.
 
Geri
Üst