2. el kıyafet nereden satabilirim?

T

Tulayserin

Forum Okuru
2. el kıyafet nereden satabilirim?

2. el giysi satmak istiyorum melek kadınlar kulübü 2. El kıyafet satmak istiyorum forum'da.​

Kızlar 2. el giysi satmak istiyorum bildiğiniz bir site yada uygulama var mı ikinci el giysi satmak için nerelerden satış yapabilirim. Elimde çok fazla kullanılmamış yeni gibi görünen kıyafetler ve elbiseler var bana yol gösterirseniz ben de bu kıyafetleri elimden çıkarıp evimin bütçesine katkı sağlamak istiyorum.
 
Merhabalar
İkinci el kıyafet satabileceğiniz çok fazla site ve uygulama var bunlardan birisi dolap trendyol'a ait birisi letgo gibi uygulamalardan ikinci el kıyafetlerinizi elinizden çıkarabilirsiniz kolayca. Tabii oraya yüklediğiniz ikinci el kıyafetler aldığınız fiyattan satamazsınız biraz indirim yaparak elinizden çıkarabilirsiniz. Yine bana kalırsa Facebook ya da Instagram üzerinden de ikinci el kıyafetleri satılan gruplar var. İnternet aslında o kadar güzel nimet ki hiç yerinizden kıpırdamadan bile eşyalarınızı internetten satabilirsiniz. Bu uygulamaları kullanırken oraya üye oluyorsunuz öncelikle daha sonra hesabınıza girip kıyafetinizin resimlerini oraya yükleyip altına da fiyat ve açıklama ekliyorsunuz işte bu kadar. İkinci el giysi satmak istiyorum diyenler bu uygulamaları kullanıp kolayca satış yapabilirler.

İşte bir misafirimizin sorduğu soru üzerine dolap uygulaması ile alakalı aşağıdaki linke bırakıyorum. "Melekler dolap uygulaması kullananlar varmı aranızda" konumuzu inceleyerek dolap uygulaması konusunda daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

 
Geri
Üst