2.el mi araç almalıyım krediyle sıfır araç mı

N

Nur<<<<

Forum Okuru
2.el mi araç almalıyım krediyle sıfır araç mı
2.el mi araç almalıyım krediyle sıfır araç mı almalıyım hangisi avantajlı

Merhaba

Uzun zamandır kendime bir araç almak istiyordum nihayetinde eşimde artık alalım diyor ama bir şeye karar vermiş değiliz. İkinci el araç fiyatlarına baktığımız zaman gerçekten araç fiyatlarının çok fazla arttığını gördük. İkinci el araçlara bu kadar fazla para vermenin bir anlamı var mı bilemiyorum. Elimizde birikmiş bir miktar paramız var . Eşim bu kadar para verip ikinci el alacağımıza peşinat verip taksitle kredili araç alalım diyor. Halen karar vermiş değiliz. ikinci el araç mı alalım yoksa kredi ile taksitli sıfır araç mı alalım . Siz ne dersiniz sizin fikriniz nedir.
 
Merhaba

Özellikle pandemiden dolayı araç üreten fabrikalarda üretim kısıtlı sayıda yapılmaya başlandı fakat talebi karşılamadığı için ikinci el araç fiyatları aşırı artmış durumda. İkinci el araçlara bu kadar para vermek doğru mu gerçekten bu konuda karar vermek sizinde dediğiniz gibi çok zor. Çünkü sıfır araç fiyatları da ciddi artış gösterdi. Ama ikinci el aracında 0 aracın da birbirine kıyasla bazı durumlarda üstünlükleri var.

Ama ben derim ki eğer imkanınız varsa 12 aylık faizsiz kredi ile araç alabiliyor iseniz sıfır araç almak her zaman avantajlıdır derim. Çünkü peşin fiyatına taksitli araba almış oluyorsunuz . En azından faiz ödememiş olursunuz. İkinci el araçlarda aracın zaten yıpranması söz konusu olduğu için satmaya kalktığınızda da 0 araçtan daha fazla zarar etmiş olursunuz.

Bana kalırsa faizsiz 12 aylık araç kredileri ile sıfır araç almak daha mantıklı geliyor .Ben alacak olsaydım bu şekilde alırdım. Ayrıca https://www.hamilemiyim.org/sperm-sayisini-kalitesini-artiran-besinler/ linkinde de bazı kürlerden bahsedilmiş dilerseniz bu konuyu da inceleyerek uygulamaları kendiniz de yapabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst