2 kere adet oldum endişeliyim hamile miyim?

irem9098

Üye
Üye
2 kere adet oldum endişeliyim hamile miyim?
mayıs ayının 20. Günü reglim başlamıştı, nişanlımla 8 haziranda korunarak anal ilişki yaşadık o zaman bi boşalma olmadı ancak daha sonra boşaldığında spermleri göbeğine bulaştı ve peçeteyle sildi. Daha sonra ben sildiği yerin üstüne çıplak bir şekilde oturdum. Sonrasında 17 haziranda adet oldum. Yine de çok endişeleniyorum böyle hamile kalmam mümkünmü? Yada o günden sonra adetimi oldum ama adetten sonra o gün yüzünden hamile kalacak olabilirmiyim?
 
Selamlar adet olmuşsunuz zaten endişelenecek bir durum söz konusu değil ama dikkat edin özellikle anal ilişkide hijyene ve vajinal bölgenize bulaşmamasına özen gösterin pek tavsiye etmiyoruz ve tasvip te etmiyoruz ama dikkat edin olur mu hamile değilsiniz mrk etmeyin. Boşuna stres yaparak psikolojinizi bozmayın.
 
Öncelikle cevabınız için çok teşekkürler. internette ilişkiden sonra beklenen adetini görüp de sonrasında hamile kalan kadınların hikayelerini gördükçe çok endişelendim. Yine de temmuz adetime kadar endişelerim devam edecek gibi için ferahlamıyor imkansıza yakun bi durum değil mi hamile kalmam. İçime boşalma kesinlikle olmadı çünkü
 
bir de sürtünme yoluyla ya da spermin vajinaya bulaşması durumunda hamilelik ihtimalinin olduğunu okudukça daha çok endişelendim. Çünkü bir kaç gün önce kustum ve aklıma direkt o geldi endişelendim ama ilişkiden 9 gün sonra adetimi oldum
 
Yok yok sıkıntı yapmayın dikkat edin diye yazdım onları size adet olmuşsunuz hamilelik durumunuz söz konusu değil kusmanız vs tamamen psikolojik böyle gebe kalınmaz kalamazsınız yani. Sevgiler.
 
Öncelikle cevabınız için çok teşekkürler. internette birliktelikten sonra beklenen adetini görüp de sonrasında hamile kalan kadınların hikayelerini gördükçe çok endişelendim. Yine de temmuz adetime kadar endişelerim devam edecek gibi için ferahlamıyor imkansıza yakun bi durum değil mi hamile kalmam. İçime boşalma kesinlikle olmadı çünkü

Kadınların hurafesi bitmez. Gebe bir kadın adet olmaz ancak gebeliğe bağlı kanamalar yaşayabilir. Verdiğiniz bilgilere göre gebe olma ihtimaliniz yok ancak durumu kafaya çok takıyorsanız gebelik testi yapabilirsiniz.
 
Verdiğim bilgiler doğrultusunda reglim dördüncü gün sonunda az miktarda akarak kesildi. Yetleşme kanı diye bi şey okudum, böylesine bir birleşme olmadan hamile kalmış ve yerleşme kanınu regli sanmış olma ihtimalim var mı?
 
Geri
Üst