20 günlük bebekle uçak yolculuğu

K

KübraX12

Forum Okuru
20 günlük bebekle uçak yolculuğu
20 günlük bebekle uçak yolculuğu serbest mi yapılabilir mi

Merhaba

Ben İstanbul'da yaşıyorum ve 20 gün önce doğum yaptım bebeğim 20 günlük. Ankara'ya kayınvalidemin yanına gitmek istiyoruz uçak bileti aldık ama yanımızda Tabii ki bebeğimiz var bebeğimizle uçakta gitmek seyahat edebilmek için herhangi bir engel yok değil mi . Bebeğimin hem sağlığı açısından soruyorum hem de Türk Hava Yolları'ndan bilet aldık bebek için herhangi bir şey bir evrak falan istiyorlar mı
 
Merhaba

Tatlım senin bebek 20 günlükmüş. Ben 10 günlükken Adana'dan İstanbul'a bebeğimle uçakla gittim yine Türk Hava Yolları ile gitmiştim.

Bebeğin ile ilgili herhangi bir sağlık sorunu olacağını zannetmiyorum yine de bebeğin de herhangi bir problem yoksa bir sağlık sorunu olmaz ama doktorunuza da bir danışmanız da fayda var.

Türk Hava Yolları 7 günlüğe kadar bebeklerden mutlaka rapor istiyor uçmasında bir sakınca yoktur diye . Doktordan rapor almanız gerekir. Sizin bebeğiniz 20 günlük olduğu için herhangi bir rapor almanıza gerek yok.

Sadece dediğim gibi doktorunuza bilginiz olsun içinizde endişeniz olmasın diye tekrar bir danışmanız da fayda var. Bana kalırsa herhangi bir sorun olmaz.
 
Geri
Üst