20 Haziran BUrçlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
20 Haziran BUrçlar
20 haziran burç 20 haziran burcu hangi burç hangi ne burcu
Koç
21 Mart - 19 Nisan
Entellektüel yanınızı ortaya çıkarıp, etkin şekilde faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. İletişim kurarken de mümkün olduğunca duygularınızdan çok düşüncelerinizi kaynak göstermelisiniz.
Sevdiğiniz insanla yapacağınız olumlu konuşma, ilişkinizde yeni bir boyutun ortaya çıkmasında çok etkili olacak.

Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs
Finansal problemlerinizi birlikte olduğunuz insanla paylaşmak zorundasınız. Bu tür yükleri sadece kendi başınıza omuzlamaya kalkmanız, hem kendinizi yetersiz hissetmenize hem de çok yorulmanıza neden oluyor.
Cinselliğin ilişkinizde ciddi şekilde belirleyiciliğe sahip olması karşınızdaki insanı kısmen de olsa rahatsız ediyor. Bugün onunla bu konuda bir konuşma yapmalı, duygularınızdan da bahsetmelisiniz.

İkizler
21 Mayıs - 21 Haziran
Bugünü tamamen kendinize ayırmalı ve keyif yapmalısınız. Biraz ilgiye ihtiyacınız var. Bırakın artık bugün dostlarınız sizinle ilgilensinler. Onlara da bu fırsatı vermelisiniz.
Birlikte olduğunuz insanın eskiden ilişkide bulunduğu birisine rastlayabilirsiniz. Gerilmeniz için hiç bir neden yok, zaten üzeri örtülmüş bir ilişki bu.

Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz
Bu Cuma gününde uykuya ve dinlenmeye ihtiyacınız en son safhaya ulaşmış durumda. Şimdiden haftasonu için plan yapmalı ve dinlenmek için tüm şartları hazırlamalısınız. Ruhen de tazelenmeye ihtiyacınız var.
Partnerinizin kendini hasta hissetmesi, bugün yaptığınız programı ertelemenizi gerektirebilir. Aslında bu sizin için de iyi bir fırsat olabilir.

Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos
Pozitif yaklaşımlarınızla insanları kolayca etkileyip, ikna edebileceğiniz bir gündesiniz. Bu şekilde devam ederseniz, ilişkilerinizin çok güçlendiğini siz de göreceksiniz.
Birlikteliğinizin çok daha tatminkar ve iyi bir seviyeye ulaşabileceği bir dönem sizi bekliyor. Umutlarınızın boşa gitmediğini, boşuna emek harcamadığınızı siz de göreceksiniz.

Başak
23 Ağustos - 22 Eylül
Bugünü iyi değerlendirmeli ve mesleki hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Amaçlarınıza ulaşmak için yaptığınız planları yakınlarınızla da paylaşabilirsiniz. Olumlu gelişmeler çok yakında.
Sevgilinizle ailesi yüzünden ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz. Büyütmeyin çünkü haksız olduğunu hemen anlayacak.

Terazi
23 Eylül - 22 Ekim
Bu gün keyfinize diyecek yok. İçinizin kıpır kıpır olması yüzünüze ışık olarak yansıyacak. Etrafınızda ki tüm insanlara, pozitif enerjinizin bulaşması için onlarla bol bol ilgilenmelisiniz.
Birlikte olduğunuz insan ile tatil programları yapabilir, kendinizi enteresan bir maceraya hazırlayabilirsiniz. Onun haftasonu programlarına uymanız size de enteresan bir deneyim yaşatabilir.

Akrep
23 Ekim - 21 Kasım
Maddi alandaki beklentilerinize kavuşacaksınız, hiç merak etmeyin. Güvendiğiniz birisiyle birlikte yapacağınız girişim çok iyi netice verecek ve siz de refah içerisinde yaşamınıza devam edebileceksiniz.
Birlikteliğinizdeki kıskanç yaklaşımlarınız, partnerinizi hiç de rahatsız etmiyor. Baskı hissetmediği gibi, sizin bu tarzınız onun kendini çok daha değerli hissetmesinde önemli rol oynuyor.

Yay
22 Kasım - 21 Aralık
Bazen duygusal olarak deşarj olamıyorsunuz. Sorunlarınızı içinize attığınız, biriktirdiğiniz için bunlar krizler halinde kendini gösteriyor. Oysa ki problemleri yaşandığı anda çözmeye çalışmanız gerekli.
Bu aralarda duygusal konularda başarılı olma şansınız çok yüksek. Potansiyelinizi birlikte olmak istediğiniz insanı elde etmek için kullanmalısınız.

Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak
Eğer biraz çaba sarfeder ve kararlı davranırsanız, hayatınızda hoşunuza gitmeyen detayları rahat edebileceğiniz bir hale getirebilirsiniz. Önemli olan fazla incelemeden harekete geçmeye karar vermek ve disiplinli olmak.
Sevgilinizin sağlık konusunda ihmalkar bir tutum içerisinde olduğu doğru. Ama bu konuyu ilişkinizde ana tema haline getirerek huzursuzluk da yaratmamalısınız.

Kova
20 Ocak - 18 Şubat
Sevdiğiniz kişilerle birlikte olarak eğlenceli anlar geçirebilirsiniz. Sıkıntı ve tasa sizi kişiliğinizden uzaklaştırıyor. Kendinizi toparlamalı ve pozitif düşünmeye çalışarak, iyimser olmalısınız.
İlişkinizde canınızı sıkan konular ve yaklaşımlar üzerinde bugün düşünmeye fırsat bulacak ve yeni çözümler geliştirebileceksiniz. Yine de bu alanda acele etmekten kaçınmalı ve soğukkanlı davranmalısınız.


Balık
19 Şubat - 20 Mart
Evinizle ilgilenmeniz gerekiyor. Yapmak istediğiniz değişiklikleri planlamak için son derece uygun bir gündesiniz. İhtiyacınız olan taze kanı ve yaşama sevincini elde etmenize bu değişimler yardımcı olabilir.
Birlikte olduğunuz insana güven vermeniz gerekli. Bağımsızlığınıza düşkünlüğünüz, onun sık sık güvenini yitirmesine neden oluyor.
 
Geri
Üst