*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Eylül 2009 #1 2009 - 2010 Paris Modasından seçmeler Modanın kalbinin attığı dünyanın en ünlü şehirlerinden biri olan Paristen moda rüzgarları esmeye başladı bile 2010 senesi için... Çok farklı kreasyonlara yer veren moda firmaları çok yakın zamanda ünlü mağazaların vitrinlerinde yerini almaya başlayacak bile.. Vitrinlerde görmeden önce ilk sizlerin görmesi açısından yeni sezon koleksiyonu sizlerle paylaşıyorum kızlar😀
Modanın kalbinin attığı dünyanın en ünlü şehirlerinden biri olan Paristen moda rüzgarları esmeye başladı bile 2010 senesi için... Çok farklı kreasyonlara yer veren moda firmaları çok yakın zamanda ünlü mağazaların vitrinlerinde yerini almaya başlayacak bile.. Vitrinlerde görmeden önce ilk sizlerin görmesi açısından yeni sezon koleksiyonu sizlerle paylaşıyorum kızlar😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 3 Eylül 2009 #4 Ben bu modeli bir de yanındakini beğendim. Bazıları gerçekten giyim tarzımın çok uzağında kalıyor. Teşekkürler paylaşım için 🙂
Ben bu modeli bir de yanındakini beğendim. Bazıları gerçekten giyim tarzımın çok uzağında kalıyor. Teşekkürler paylaşım için 🙂