2018 İlkbahar&Yaz uzun abiye modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2018 İlkbahar&Yaz uzun abiye modelleri
Abiye modelleri her sene sezonuna göre farklı renk ve tasarımlar ile bayanlara sunuluyor. Özel gün ve gecelerin vazgeçilmez giyim stili olan abiye modelleri 2018 yazkoleksiyonu ile yine bayanları şıklık yarışından geri bırakmayacak..

Abiye seçimi gerçekten zor bir iş.. Özel bir gün sizin de olabilir yada bir yakınınızın da olabilir ve sonuçta o güne özel bir şekil de hazırlanmak için biz bayanlar aksesuardan abiye modeline, ayakkabıdan saç ve makyaja kadar her bir ayrıntıyı ince bir şekilde düşünüp karar vermeye çalışırız.

Yaz mevsimi bildiğiniz üzere özel günlerin en çok kutlandığı bir sezondur. Mezuniyet, nişan, düğün yada sünnet gibi özel günler genellikle yaz ayların da tercih edilir.

Biz de melekler mekanı olarak yeni sezonun abiye trendleri hakkın da bazı bilgileri ve görsel örnekleri bu konumuz da paylaşıyoruz. 2018 ilkbahar yaz abiye modasına şöyle bir bakacak olursak belirgin bir rengin olmadığını söyleyebiliriz. Siyah, kırmızı, mavi, pudra, zümrüt yeşili, doreler ve daha farklı diğer renkler abiye modelleri arasın da yer alarak yeni sezon da bayanların beğenisini kazanıyor.

2018 abiye modelleri.JPG
abiye modası.JPG



Bu yaz geçen sezon yeni yeni gündeme gelen ve özellikle genç bayanlar tarafından çok beğenilip tercih edilen iki parçalı abiye modelleri yine yer alarak farklı tasarımlar ile abiye koleksiyonların da bayanların tercihi olacak. Üst kısım straplez, askılı, kalın askılı, kayık yaka gibi tasarımlardan oluşan iki parçalı abiye modellerinin etek kısmı ise balık etek ve kloş etek gibi modellerden oluşuyor.


abiye modelleri.JPG
abiye trendleri.JPG



Yine 2018 yazının abiye modasın da özellikle püsküllü abiye modelleri dikkatleri çekiyor. Son zamanlar da eğer yeni sezon abiye modelleri için mağazalara göz attıysanız mutlaka püsküllü abiye modelleri gözünüzden kaçmamıştır;)


en güzel abiyeler.JPG
en yeni abiyeler.JPG
en-yeni-kis-abiye-modelleri.JPG
kırmızı abiye.JPG
püsküllü abiye.JPG
trend abiye modelleri.JPG




Ve yine gelinlik ve abiye modasının değişmez trendi balık etek abiyeler yeni sezon da tekrar yerini alarak farklı renk ve tasarımlar ile bayanların en çok tercih ettiği abiye modelleri arasın da yerini almanın garantisini yaşıyor. Özellikle taşlı ve dantelli balık etek abiyeler bu sezon trendler arasın da yer alıyor. Sizlere yeni sezonun abiye modası ve modelleri hakkın da bilgileri sunduk. Modanın gerisin de kalmamak için bizleri melekler mekanı moda güncel kategorimizden takip etmeye devam edin;)
 
Geri
Üst