2009 Balık Burcu Mayıs Aylık Yorumu

kaprisli

Yeni Üye
Üye
2009 Balık Burcu Mayıs Aylık Yorumu
Balık Burcu Mayıs Aylık Yorumu
21 Mayıs sürecine kadarki dönemde Güneş enerjisi size her anlamda çevrenizi genişleteceğiniz, iletişimle insanları etkileyeceğiz, gerçekleşecek kısa seyahatlerle bilgi dağarcığınızı genişleteceğiniz enerjiler sunacaktır. Bu dönemde öğrendiğiniz bilgileri kesinlikle unutmanız mümkün olmayacağı gibi bu bilgileri gerekli olan her alanda kullanabileceksiniz. Öncelikle kardeşlerinizle aranızdaki sevgi bağı güçlenecek ve onlarla aranızda varsa sorunlar düzelmeye başlayacak veya onların desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. İşiniz veya özel olarak yapacağınız kısa yolculuklarda görüştüğünüz insanlar üzerinde etkin olacak ve kendiniz adına başarılı sözel iletişimde bulunacaksınız. Bu durum mesleğiniz yada içinde bulunduğunuz yaşam şartları adına size faydalı olacaktır. Basın, yayınla ilgili meslek mensupları için bu dönem olumlu girişimlerde bulunmalarını sağlayacaktır. Genel anlamda değişkenliklere açık bir insan olmanıza rağmen bu dönemde sabırlı, gayretli olacak, istediklerinizi elde etmek için elinizden geleni yapacaksınız. Yakınlarınızla olan ilişkinize özel önem verecek, çevrenizin düşüncelerini önemseyeceksiniz. Bulunduğunuz yakın çevrenizdeki insanlar gelişiminiz adına sizi yüreklendirecektir. Eğitiminizle alakalı konulardaki sağlam düşünceleriniz ve girişimlerinizle daha iyi adımlar atmanız mümkün olacaktır. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu ne olursa olsun kararlı olmanız ve gerçek dünyanın zorluklarıyla baş etmeye çalışmanız olmalıdır. Sabırlı ve sebatlı davranırsanız güneş enerjisi ilerlemeniz için size yol gösterecektir. Böylece, gerek fiziksel gerekse iletişim alanlarındaki zorlu enerjilerinizle baş edebilirsiniz. Sizin için maddi açıdan zorlu bir dönemdir ve kendinizi gözden geçirin ve değişmeniz gereken konularda istekli davranın.


Duygu ve Aşk

Mayıs ayının çoğunluğunda duygusal dünyanız açısından şanslı enerjilere sahip olacaksınız. Venüs gezegeninin burcunuzla oluşturduğu olumlu görünüm aşkta arzu ettiğiniz ilişkiyi yaşamanızı sağlayacaktır. Sahiplenme, koruma ve kollama enerjisi sizin de aşk konusunda her zamanki verici ve cömert tutumunuzun bu sefer karşılığını almanızı sağlayacaktır. İlişkisi olmayan balıklar bu süreçte kendilerini sahiplenecek ve güçlü duygular hissettirecek partnerle karşılaşma şansı elde edeceklerdir. Her ne kadar ciddiyete dönüşmesi açısından pek yeterli olmayan bu enerji en azından kurulacak birliktelik aracılığıyla kendinizi ifade etmenizi ve bu kişi sayesinde aşkı yeniden keşfetmenizi sağlayacaktır. Eğer kişisel doğum haritanızda bu yaşam alanında güçlü konuma sahipseniz bu enerji size ileriye dönük bir ilişki için de zemin hazırlayabilir. Bu dönemde sezgi gücünüzün artışı sayesinde tanışacağınız kişinin doğru düzgün biri olmadığını kolaylıkla anlayabilirsiniz. Anaç ve sevgi dolu tutumunuz çevrenizdeki insanların sizin hakkınızda gayet olumlu duygular hissetmelerini sağlayacak ve siz fazlasıyla takdir toplayacaksınız. Çocuk sahibi olmayı düşünen balıklar için bu enerji gayet faydalı olabilir. Çocukları olan balıklar için de bu dönem sevgi ve iyi iletişimin olduğu bir süreçtir. Bu enerjiden yararlanarak çocuklarınızla aranızdaki sorunları en aza indirebilir ve kuvvetli bir diyalog gerçekleştirebilirsiniz. Aşk yaşantısında problem olan balıklar ise bu süreçte bazı durumları yeniden ele alarak ilişkilerini düzenleyebilir ve birbirlerine duydukları sevginin çoğalmasını sağlayabilirler. İlişkinizdeki temel önemli olduğundan ne olursa olsun olaylara empati ile yaklaşma yeteneğinizden yararlanmalı ve bu sürecin etkisinden olumlu anlamda faydalanmaya çalışmalısınız.

Fiziksel Enerjiniz

Mars enerjisi Mayıs ayı süresince finansal kaynaklarınızı elde etmenizi sağlayacak güçlü enerjiler sunacaktır. Bu süreçte, parasal durumunuzu yeniden düzenlemek durumunda kalabilirsiniz. Siz duygularına önem veren, parayı ise fazla önemsemeyen bir burcun insanı olarak içinizdeki iyi niyetin bazı durumlarda kurbanı olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fazla verici ve cömert oluşunuz nedeniyle yanlışlarınızı şimdi ödüyor olabilirsiniz. Bu enerji sizin finans konusunda artık daha bencil davranmanız gerektiğini, idareli yaşamanız için tutumlu olmanızı sağlayacaktır. Eğer bu yolda aynen devam ederseniz, biliniz ki bu sıkıntılar ara ara sizi bulacaktır. İşte bu süreçte öncelikle kendinizi yeniden ayarlamanızda gerekirse tutumunuzu değiştirmenizde fayda var. Her transit aslında bir derstir ve biz bu derslerden yararlanırsak sorun çıkmayacaktır. Duygularınız uyumlu, güzelliklere düşkün olduğunuz için doğal olarak yaşamın konforu sizin için çok önemlidir. Bu duygu doğal olarak parasal konularda düşüncesizce hareket etmenize neden olmaktadır. İşte bu süreçte siz bu isteklerinizin size yaşattığı zorlu deneyimle karşılaşmaktasınız. Artık önlem almanın zamanı ve her ne olursa olsun bu dönemde kararlı olmalı ve kendinizi iyice gözden geçirmelisiniz. Parasal konularda her ne kadar çok olumlu enerjilere sahip olmasınız da bu süreci kendinizi düzenleme adına etkili bir şekilde kullanırsanız yeni maddi olanaklar keşfetmeniz de kolay olacaktır. Belki de hiç düşünmediğiniz konularda ne kadar yetenekli olduğunuzu keşfedebilir ve yaşamınıza bu dönemde yeni bir sayfa açabilirsiniz.

İletişim ve Haberleşme

Bu süreçte Merkür gezegeni ev ve yuvanızı ilgilendiren yaşam alanından sert etkiler altında geçecek oluşu bir değişimin işareti olabilir. Siz yuvanıza bağlı ve düşkün bir kişisiniz. Uyumlu ev yaşamı ve evinize gelenlerle huzur bulan ve ağırlamaktan hoşlanan bir kişi olarak evinizi ilgilendiren en olumsuz durumda bile moral olarak düşüşe geçebilirsiniz. İşte bu süreçte zorlu enerjiler nedeniyle sorunlarla karşılaşacak oluşunuz zihnen sizi yorsa da sezgileri ve insancıl yanları güçlü olan siz Balıklar bir şekilde bu enerjiyle baş edebilecek ve negatif durumları kendi lehinize çevireceksiniz. İnancınız bu yolda rehberiniz olacaktır. Hiç ummadığınız yerlerden gelecek destekler sayesinde birşekilde bu durumları atlatacaksınız. Maddi durumları pek kafanıza takmadığınız için sizin mutluluğun anahtarı evinizdeki huzurdan geçtiğine göre zihninizi, doğal empati kabiliyetinizle birleştirerek içinizdeki inancınıza sarılın ve düşüncelerinizi pozitif alanlara yönlendirin. Göreceksiniz hiç ummadığınız değişimleri düşüncelerinizin gücüyle yakalayacaksınız.


Sevgili Balık, siz değişken su burcusunuz, güç kaynağınız olan sezgileriniz, şefkatiniz ve hayalleriniz sayesinde yaşamınızda değişim yaratabilirsiniz.
 
Geri
Üst