2009 Sonbahar Kış Ofis Modası

zuzu65

Yeni Üye
Üye
2009 Sonbahar Kış Ofis Modası
bayan ofis kıyafetleri ofis modası
.
Bu Kış Sezonunun, En Şık İş Kıyafetleri -

En ünlü markaların, bu sezon ürünlerinden sizler için seçtiklerimiz...
Ayakkabılardan, kazaklara, gömleklere ve hatta kabanlara kadar hepsi ofis şıklığınızı yansıtmanız için. Artık işe giderken ne giysem derdinden kurtulun...


versace1.jpg


Diz hizasındaki siyah dar kesim etekler bu kış da çok moda. Bu tarz etekleri, daha erkeksi bi hava kazanmak ve farklı görünmek isteyenler, ceketlerle ve ceket cebine koyacakları mendillerle kombinleyebilirler.


Winter-office-fashion-01.jpg


Eğer siz de farklı renk ayakkabı ve çantanızla uyumlu bir takım istiyorsanız, gri tonlarını tercih edebilirsiniz. Kırmızı, siyah, kahve, beyaz... Birçok renkle rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Winter-office-fashion.jpg


Eğer tercihiniz açık renklerden yanaysa, bu tarz kombinleri tercih edebilirsiniz. Beyaz gömleğinizi açık kahve yada bej tonlarındaki yeleklerle kombinleyebilirsiniz.

beauty-10steals-0207-med.jpg


Kırmızının cazibesinden yararlanmak istiyorsanız, bu renk elbiseler veya gömlekler kullanabilirsiniz. Kırmızı'nın gri ve siyahla uyumu, ofis şıklığının vazgeçilmezidir.

fashion-10-best-0108-med.jpg


Eğer daha kış bizim ofise gelmedi diyorsanız, bu tarz kısa kollu gomlekleri tercih edebilirsiniz..

pari-top-black-and-gold.jpg


Hem klas bir görünüm kazanmak ve hem de modern görünmek isteyen bayanlar için mükemmel bir seçim. Son derece şık ve asil görünüyor bence.

thedevilwearspradapubc-main_Full.jpg


.
 
Geri
Üst