2009 Yazı İçin Yazlık Elbiseler

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2009 Yazı İçin Yazlık Elbiseler
2009 yazı elbise modelleri yarım kollu elbiseler kalın askılı elbise modelleri karpuz kollu uzun yazlik elbiseler
Yaz sezonu elbisenin rahatlığı olmadan geçmez!
DESENLİ MODELLER
Yeni sezonda alışık olduğumuz çiçek desenlerine alternatif olarak vurucu desenler çok moda. Desen vurucu olduğu için elbisenin modelinin sade olması yeterli.

SİYAH-BEYAZ UYUMU
Küçük siyah elbiseye alternatif olarak siyah-beyaz ikilisi de artık klasiklerinden olacak. Grafik desenli ya da kontrast biyeli fark etmez yeter ki siyah ve beyazın birlikteliği olsun.

CANLI RENKLER
Sezonun canlı renkleri elbiselerle buluşunca kadınlar daha da feminen oluyor. Bu canlı renkleri siyahla tamamlayabileceğiniz gibi iki farklı canlı rengi de karıştırmakta özgürsünüz. Canlı renklerdeki elbiselerin diz hizasında olanları 24 saat şıklık garantisi.

MİNİMAL FORMLAR
Yeni sezonda minimal, yani sade hatlı elbiseler çok moda. Bu tarz elbiseleri sezonun büyük aksesuarlarıyla tamamlayarak farklı bir havaya da sokabilirsiniz. Düz hatlı bu elbiselerin saten kumaşta çok seksi durduğunu da hatırlatalım.

TEK OMUZ
Sezonun yenilerinden birisi de tek omuzlu tasarımlar. Hem gündüz hem de gece için tek omuzlu elbiseler çokmoda. İster desenli ister düz; yeter ki tek omzu olsun. Ancak bu tür elbiselerin özellikle geniş omuzlularda çok hoş durduğu gerçeğini de unutmayın.

KEMERLE TAMAMLAYIN
Gardırobunuzdaki eski elbiseleri kemerle tamamlayarak yeni sezona uyarlayabilirsiniz. Ne de olsa yeni sezonda kemer çokmoda. İnce ya da kalın, bir kemerle tamamlayın. Yalnız kalçada değil, belinizi sımsıkı sarsın yeter.

MİNİYE DİKKAT
Mini elbiseler yeni sezonda yine çokmoda. Ama mini elbise giymeden önce vücut ölçülerinizi ve yaşınızı göz önünde bulundurmanızda fayda var. Eğer 45′in üzerindeyseniz mininin boyunu abartmamak gerek.

MODASI GEÇMEZ
Modası hiç geçmeyecek elbise modellerinden birisi straplez, yani askısız modeller. Özellikle yaz ayları için ideal olan straplez elbiseler yaz davetleri için de ideal. Straplez elbiselerin ince askılı olan modelleri, yani ’spagetti’ askılı elbiseler de klasiklerden.

VÜCUDA GÖRE
Her model elbise, her vücut tipine uygun değil. Eğer geniş kalçalarınız varsa, A kesimi etekleri olan bir elbise giymelisiniz. Dümdüz bir vücut hattınız varsa formlu bir elbise olmasına dikkat edin. Kıvrımlı vücutlulara kruvaze bir elbise ve dar omuzlulara yarım kollu hatta karpuz kollu bir elbiseler uygun olacaktır. Kalın kollarınız varsa şifon bile olsa uzun kollu bir elbise tercih edebilirsiniz. Boyunu olduğundan uzun göstermek isteyenler ise göğüs altından dikişli elbiseleri tercih etmeli.
 
Cevap: 2009 Yazı İçin Yazlık Elbiseler

İşte Ünlü Markalardan yazlık elbiseler:

yazlik-elbise1-6608.jpg


yazlik-elbise3-1699.jpg


yazlik-elbise2-5731.jpg


yazlik-elbise4-6674.jpg


yazlik-elbise5-6718.jpg


yazlik-elbise6-5874.jpg


yazlik-elbise9-6577.jpg


yazlik-elbise10-8256.jpg


yazlik-elbise7-5693.jpg


yazlik-elbise8-8476.jpg

 
Cevap: 2009 Yazı İçin Yazlık Elbiseler

değişik desen elbiseler emeğine sağlık canımm
 
Geri
Üst