2009 yılı çanta modası hakkında bilgiler

M

Misafir

Forum Okuru
2009 yılı çanta modası hakkında bilgiler
çantada moda çantalar hakkında bilgi çanta hakkında bilgi çanta ile ilgili
Kış sezonunun vazgeçilmezi büyük çantalar ünlü markaların yine gözdesi! Üstelik kızılderilileri anımsatan saçaklarıyla.. Çanta trendini takip etmek istiyorsanız saçaklı çanta ve tamamlayıcı bir sandalet bulursanız kaçırmayın!

Yaz geldi gelecek... Sıcaklarda büyük çanta taşımak zor olabilir, yerine hafif ve daha küçük çanta alayım" diye düşünüyorsanız hemen belirtelim... Büyük çantalar bu yaz da moda...
Büyük çanta hafifi sandalet!

Ünlü markalar içine her şeyi koyabileceğiniz büyüklükle çantaları farklı tasarımlarla hazırladı... Eminiz ayaklarınızda çantanızla zıt oranda hafif sandaletler, kolunuzda büyük çantanız bu yaz da modayı takip edeceksiniz!


Çanta büyüdükçe içindekiler de artıyor!

Çantanızdaki ayna, cüzdan, vitaminler, not defterleri ve diğer ihtiyaç (!) malzemeleriniizn sayısı çanta büyüdükçe artıyor olabilir. Bir ara çantanızın içinde ne olduğunu gözden geçirmeniz, gerekenleri ve gerekmeyenleri ayırmanız yararlı olabilir.

Çantanızın içinde ne var!

Belki yanınızda üç ayna, 3 ruj ve bir sürü makyaj malzemesi taşıyorsunuzdur da farkında değilsinizdir... Büyük çantaların 3-4 kilo ağırlığında olduğu düşünülürse, her gün gereksiz yere bu kadar ağırlığı taşımaktan kurtulursunuz.

Çantada moda renkler!

Dikkat çekici büyüklükteki çantalar aynı zamanda parlak ve renkli... yeşil, Sarı, Mavi, Kırmızı 'Neon' renklerde hazırlanan koleksiyonlardan gözünüzü alamayacaksınız! Neon renkler kadar milenyum rengi metalik gri, altın sarısı da dikkat çekiyor. Düz bir kıyafetle neon çantalar kullanılması öneriliyor. Bunun yanı sıra kahverengi, siyah hala ağırlığını koruyor. Özellikle Prada'nın kahverengi deri çantalarında saçaklar göze çarpıyor. Saçaklı, şık çantalarla deri, hafif sandaletler veya yüksek topuklu kahverengi ayakkabılar tercih edilebilir.

Sıırt ve bel ağrılarına dikkat!

Büyük çantadan vazgeçemeyenlere bir de sırt ve bel kaslarını güçlendirecek egzersizler öneriliyor. Her türlü spor dalı öncesi mutlaka kasları ısındırıcı ve güçlendirici egzersizlerin yapılması gerekiyor. Jimnastik, futbol, bale, halter, golf, su kayağı, güreş ve basketbol gibi spor dallarında ileriye dönük bel ağrısı sorunun yaşanması daha sık görülüyor. Ancak vücut ağırlığını ortadan kaldıran ve karın, sırt ile omuz adalelerini güçlendiren yüzme sporu ise bel ağrısı konusunda yapılabilecek en iyi egzersiz.
 
Geri
Üst