2009 yılının moda botu

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2009 yılının moda botu
Bu yıl ünlü ünsüz herkesin ayağında bu botlar var!Anavatanı Avustralya olan ve tamamen koyun derisinden üretildiği için İngilizce koyun derisi anlamına gelen 'sheepskin' olarak adlandırılan bu botları ünlü ünsüz herkesin ayağında görüyoruz!
2009'a girdiğimiz şu günlerde ilk bakışta kaba görünen süslü püslü olmayan ama her rengi de bulunan bu yumuşacık botlar gittikçe yaygınlaşıyor. Önceleri sadece soğuk ortamlarda mesela kayak yapmaya giderken benzerlerinin giyildiği bu şirin botlar artık şehirin ortasında bile giyiliyor. Üstelik farklı markalarda ve geniş bir fiyat yelpazesinde olan bu ürünler her keseye hitap edebildiğinden ünlü ünsüz herkesin ayağını ısıtıyor.

boti%C3%A71.jpg

Amerikalı oyuncu Blair Underwood ve oyuncu-Tv sunucusu
Maria Menounos


Koyun yetiştiriciliği söz konusu olduğunda akla gelen ilk ülkelerden olan Avustralya'da üretilen 'sheepskin' botların en öenmli özelliği çok hafif olması ve kolay taşınması aynı zamanda da hava geçirmediği için ayaklarınızı oldukça sıcak tutması!

boti%C3%A72.jpg


Modayı takip edenlerin, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de pek moda olan bu botlardan, diledikleri rengini seçip satın almaları şart!
 
Geri
Üst