2010-2011 Sonbahar Kış Makyaj Trendi

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2010-2011 Sonbahar Kış Makyaj Trendi
Bu sene makyaj renkleri oldukça iddialı kızlar...Bordo ruj, yosun yeşili far ve açık mor tonlarında bir oje ile farklı olmaya ne dersiniz?

makyaj1-9243.jpg


Vişne çürüğü dudaklar
Yoğun vişne çürüğü dudaklar Proenza Schuler, Dolce&Gabbana ve Luca Luca defilelerinde dikkat çekti. "Klasik kırmızıya sofistike bir alternatif," diyor Los Angeles'tan makyaj artisti Vasilios Tanis ve ekliyor: "Biraz keskin olsa bile yine de zarif bir görünüm." Mükemmel bir sürüş için dudak fırçası ile uygulayın ve ardından fazlasını alın.


Yosun yeşili gözler
Göz kapağınıza çekeceğiniz yosun yeşili bir eyeliner ya da kalem sayesinde arkadaşlarınızı kıskandırabilirsiniz. "Yeşil göz makyajı kırmızı ruj gibidir. Herkese uygun bir ton mutlaka var. Kendinize yakışanı bulmak size kalıyor" diyor New York'tan makyaj artisti Kristofer Buckle. Buckle açık tenler için açık ya da koyu tonları önerirken (lületaşı veya zeytin), esmer tenlere zümrüt gibi canlı tonların yakışacağını söylüyor ve ekliyor: "Bu rengi siyah maskarayla kullanın, hoş bir kontrast yaratırsınız".

Yepyeni bir trend oje rengi
Geçen sezonun gözdesi bej tonlarına biraz mor katarsanız ne elde edersiniz? Yepyeni bir trend oje rengi! "Sonbaharda giyilen kıyafetlerin koyu rengine uyum sağlayan doğal bir renk," diyor New York'tan manikürist Jin Soon Choi bu ton için. Bir öneri: Chanel'in Paradoxal rengi ojesini hemen elde etmeye bakın, çok hızlı tükeneceği kesin...


İşte sezonun muhteşem renkleri

makyaj-2354.jpg


Lancome Rouge Absolu ruj, 69 TL
Inglot, AMC No:85 eyeliner, 39 TL
Avon, Glimmerstick Eyeliner 7.50 TL
Shiseido, Luminizing Satin Eye Color Trio üçlü far, 99 TL
Essie, in Merino Cool oje, 25 TL
Chanel Le Vernis in Paradoxal oje, 59 TL
Flor Mar, No:79, 1.75 TL
 
kızlar meraba ben makyaj yapmayı çok istiyorum ama nasıl yapacağımı ilk önce nerde ne kullanacağımı bilmiyorum
 
Geri
Üst