2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gördüm son halını evet=))

gecelrı kasıklarıma fena bı baskı oluyo gercı gunduzde oluyo ama gece uyandırcak derecede canımı yakıyo
kasılmalar olabılır dedı dokor bahsettıgı sey bu olsa gerek
kısa surelıde olsa kıvrandırıyo namıssız:bebem:
bıde benım bebegımın hareketleır hıc kısıtlanmadı
ırı bı bebek dıyolar yerı daralıyo dıyolar ama yok anacım bızımkı yıne atıyo taklalarını
24 saat uyanık cin gibin yavrımm=)))

maşallahhh de gııııııı

gördüm son halını evet=))

gecelrı kasıklarıma fena bı baskı oluyo gercı gunduzde oluyo ama gece uyandırcak derecede canımı yakıyo
kasılmalar olabılır dedı dokor bahsettıgı sey bu olsa gerek
kısa surelıde olsa kıvrandırıyo namıssız:bebem:
bıde benım bebegımın hareketleır hıc kısıtlanmadı
ırı bı bebek dıyolar yerı daralıyo dıyolar ama yok anacım bızımkı yıne atıyo taklalarını
24 saat uyanık cin gibin yavrımm=)))

maşallah ona o zmn annesi ne güzel kendisini hissettiriyor hareket etmeyince daha kötü telaş yapıyorsun inanki

sista sen hastane doğum fiyatlarını öğredinmi ben hala soucam ya her gittiğimde unutuyorum zamlanırmı acaba haziranda
ssk ile yaparsan 950 normal
1500 sezeryanmış canım
işte içinde anne-bebek bakımı, bebeğin tüm tahlilleri, yoğun bakım ünitesi vs. hepsi bu fiyatlara dahilmiş...

ben özel sigorta ile yapacağım için bana da fiyat aynı 950 normal, 1555 sezeryanmış aksigortaya

maşallahhh de gııııııı
maaşallah=))
maşallah ona o zmn annesi ne güzel kendisini hissettiriyor hareket etmeyince daha kötü telaş yapıyorsun inanki
evet helekı benımkı sımdı bır sure kıpırdamasın hemen panıklıyorum
mınıgım yaramz felan dıye dıkayet edıyorum bazen ayaklarıyla cıgerlerımı sıkıstırdıgında ama durmasından cok daha ıyı

maaşallah=))

evet helekı benımkı sımdı bır sure kıpırdamasın hemen panıklıyorum
mınıgım yaramz felan dıye dıkayet edıyorum bazen ayaklarıyla cıgerlerımı sıkıstırdıgında ama durmasından cok daha ıyı
kesinlikle öyle canım..
benimkisi de bazen neresini dayıyor artık tam bilemiyorum ama kaburgalarıma dayıyor ve ben nefes almakta zorlanıyorum..dik oturmam gerekiyor hep

Geri