2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hemen annatıyorum
kulaklarınızı iyi açın...

gebe kalmak için uygun cinsel pozisyonlar spermin vajina içinde en uzun süre kaldığı pozisyonlar gebe kalmak için en uygun olanlardır. Misyoner pozisyonunda (erkeğin üstte olduğu) ilişki sırasında ve sonrasında 1 saat süre ile belinizin altına yastık koyarak rahim ağzınızın spermleri daha kolay ve daha uzun süre ile tutmasını sağlarsınız. Fakat yastığın aşırı kalın olmaması gerekmektedir. Diz dirsek pozisyonundaki beraberlik hamile kalmak için en uygun şekildir. Bu şekildeki bir beraberlikten sonra da sırt üstü yatarken belinizin altına 1 saat süre ile uygun kalınlıkta bir yastık koyun. Ayakta,oturarak veya kadının üstte olduğu pozisyonlar spermin vajina dışına akışını hızlandırdığı için gebe kalmak için uygun şekiller değildirler.

[ımg]http://www.cur-cuna.com/tr/saglik/cinsellik/image/cins00511.gif[/ımg] en alışılmış pozisyon, erkeğin üstte, kadınla yüz yüze olduğu pozisyondur. Kadınların çoğu bu pozisyonu yeğler. Bir çift, birleşmeye bu pozisyonla başlayabilir; erkeğin orgazmını geciktirmek amacıyla, birleşme sırasında pozisyon değiştirebilir ve daha sonra birlikte orgazm için en uygun pozisyon olan misyoner pozisyona dönülerek birleşmeye son verilebilir.

[ımg]http://www.cur-cuna.com/tr/saglik/cinsellik/image/cins00512.gif[/ımg] misyoner pozisyonu, öteki pozisyonların çoğundan daha elverişlidir. Birleşme daha az derin, uzun süreli ve duygusal ya da derin, kısa süreli ve sert olabilir.

[ımg]http://www.cur-cuna.com/tr/saglik/cinsellik/image/cins00513.gif[/ımg] misyoner pozisyonunun temeli bu pozisyon kadını gevşetir, birleşmeyi kolaylaştırır ve erkeğin alt karın darbelerine yardım eder.

[ımg]http://www.cur-cuna.com/tr/saglik/cinsellik/image/cins00514.gif[/ımg] aynı zamanda karşılıklı okşamaya ve öpüşmeye de uygundur. Bununla birlikte, derin birleşme, daha fazla hareket özgürlüğünden hoşlanan bazı kadınları rahatsız eder.

işte bunnardan birini seçin işte
daha fazla sorusu olan
özelden sorsun bana
daha açıklamalı anlatayım:24:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

börek mi?? pırasalı mı ??

ahh çok açımmmm

pırasalı böregım çokm kolay hemencık yaparsın, pırasaları ıncecık dogra az çeytınyagında çevır 10 dk yuksek ataşte, sonra 3 patatesı çiğgden rendele pırasaların uzerıne ekle azıcık domates rendesı ve salçada ekleyebılırısn bıraz tuz karabber de ekle harca kavurarak karıştırarak pişir iç harcını, sonra yufkaların ıçıne sur rulo yap kolböregı gıbı sar. afıyet olsun

Canim peki birde sana sorayim ablana da kum torbasi koydular mi?
Gulcan hanim konusuna da cok sevindim canim, ben sadece guvenebilecegim bir doktor istiyorum o durustcene bana normal dogum desin
veya dusurtcene sezeryan desin benim icin inan fark etmez hangisi hayirli ise o olsun insAllah.

Heyyy allahım yine mi kum torbası yaww hani yoktu öle bişey kapanmamış mıydı konu :dp178:

çok zenkinmişte ondannn
sorma 1 spor ayakkabıya kaldım.acıdı heralde bana onu bıraktı gerızekalı.eşim nasıl guldu ama kaldınmı ayakkabısız dıye.şok oldum.kayınvaldemde ısrar edıyo balkonda ben gordum dıyo.ya orda değil ordakı başka dıyom.kapalı balkon nasıl gorduyse ılk geldiğinde.zaten balkona kım koycak ben ayakkabılığa koyamıyom dedım.zaten balkonda olmasın daha çok korkarım kım koydu dıye dedım.iddialaştı gıttı baktı.tabı onlar başka ayakkabıydı.kahka attım bende tabi sinirden....

hemen havaya girdim arci:dp178:

sonradan geldin ama solladın hepimizi. sana yılın haydar dümen ödülünü veriyorum:first:

pırasalı böregım çokm kolay hemencık yaparsın, pırasaları ıncecık dogra az çeytınyagında çevır 10 dk yuksek ataşte, sonra 3 patatesı çiğgden rendele pırasaların uzerıne ekle azıcık domates rendesı ve salçada ekleyebılırısn bıraz tuz karabber de ekle harca kavurarak karıştırarak pişir iç harcını, sonra yufkaların ıçıne sur rulo yap kolböregı gıbı sar. afıyet olsun

çabuk buraya gel ve ağzımın suyunu sil.
çok fena oldum valla. bende istiyorum

Geri