2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bahsettiğiniz hastane özel demi daha önce devlet hastanesinde çalışıp yükselmişse burdada en son şartlarından başlamıştır belki diye şey ettim. Devlet hastanelerinde alınan ünvanlar kartvizite diğer hastanelerde yansımıyor ya belki ünvan almıştır önceden diye.

Evet canim ozel hastane, devlet hastanesi degil.
Burda sigortalilardan sadece 12 tl katki payi aliyorlar ve doktoruna gore de bunun ustune bir ucret.
Mesela kimi doktor hic ucret almiyor kimisi, 3 lira kimisi 6 lira kimisi 10 kimisi 15.

Evet canim ozel hastane, devlet hastanesi degil.
Burda sigortalilardan sadece 12 tl katki payi aliyorlar ve doktoruna gore de bunun ustune bir ucret.
Mesela kimi doktor hic ucret almiyor kimisi, 3 lira kimisi 6 lira kimisi 10 kimisi 15.

İlginçmiş belkide doktorlara olan ilgiyle alakalı yada kaç yıllık doktor oldukları ile alakalı fiyatlandırıyorlardır merak ettim bende sorsana danışmaya birdahaki gidişinde niye fark var diye.

Bu arada kociş gelmiş kaçtım ben öpüyorum hepinizi

İlginçmiş belkide doktorlara olan ilgiyle alakalı yada kaç yıllık doktor oldukları ile alakalı fiyatlandırıyorlardır merak ettim bende sorsana danışmaya birdahaki gidişinde niye fark var diye.

Bu arada kociş gelmiş kaçtım ben öpüyorum hepinizi

Bak bu iyi fikir, sorayiyim birdahaki gittigimde giris yaparken.
Dikkat et kendine canim, gorusuruz.

Neden disarda yaptir diyor ki?
Bu ara benim klavyem gidici herhalde Rleri zor basiyor.
Karaktersiz de olsa iyi kotu klavyemiz vardi onu da kaybedicez. :24:

Neden disarda yaptir diyor ki?
Bu ara benim klavyem gidici herhalde Rleri zor basiyor.
Karaktersiz de olsa iyi kotu klavyemiz vardi onu da kaybedicez. :24:

gittiğim hastane de 3 boyutluultrason yok canım. oda dışarıda yaptır istersen dedi.bende bir yere gittim 140 TL istedi öyle kaldı

iş yerinden izin alma sıkıntısı olmasa giderdin başka yere
bana son 2 kontrolde fotoğraf
kağıdına basıp veriyor
gözler burun aynı mehmet
sabah eklemiştim sen yoktun
resmi alıntı yapma silicem
bak beridoşa

anamm valla sana hiç benzememiş. nasılda uyuyor yerim onu.maşallah

Geri