2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tabikide hayır hepsi gerçek 🙂. geçen sene erzak bıraktılar gelip yemek yapın hep beraber yiyin diye.gitmeyince darıldılar . kızlarına bakacak birini arıyorlar işte.

eee yuh yani
o kız utanmıyormu o yaşında birinin gelip ona yemek yapmasına yada birilerine yük olmaktan
bi sağlık durumu olmadığı sürece yapılmaz yani
bu kız evlenince nasıl yemek yapacak acaba
herke anasına yakın oturmak ister
bunlar size ykın ev tutalar archi benden sölemesi
arada gider anası gibi evini toplar haftalık yemek bırakırsın :meri:

kızlar su aventın bıberonu hangısydı sılıkonlu olanmydı sımdı sıpariş vercmdee bide emzik falan aldınzmı nasıl aldınz hazır kocama kellik ilacı sıpariş verirken yannda bunlarıda sipariş vercem acıl yardım=)

hahaha bizde durumlar tam tersi canım. herkes kendi çocuğunu düşündüğü için geri kalanlar pek umurlarında olmuyor.zaten bu saatten sonra istesemde kıpırdayamam şiştim iyice.

tabikide hayır hepsi gerçek 🙂. geçen sene erzak bıraktılar gelip yemek yapın hep beraber yiyin diye.gitmeyince darıldılar . kızlarına bakacak birini arıyorlar işte.

archiii yemek konusunda bende şaka yaptın sandım.Ciddimisin sen ya🙁Yemek yapmanı beklıyolarmı?Çalışıyomu senın görünce.Onun yemek yapıp sana getirmesi lazım.hayret bişey ya...

kızlar su aventın bıberonu hangısydı sılıkonlu olanmydı sımdı sıpariş vercmdee bide emzik falan aldınzmı nasıl aldınz hazır kocama kellik ilacı sıpariş verirken yannda bunlarıda sipariş vercem acıl yardım=)

ben emzik avent aldım yenidoğan ama meğersem nuk almak gerekiyormuş herkes nuk önerdi haberin olsun.Biberon ben dr braun aldım gaz önleyici yeni doğan o kadar belki ihtiyacım olmaz diye başka almadım valla

Geri