Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen burdada öle.ben bu haftasonu kadın çağırıp halıları filan kaldırtacaktım.heryeri sildirtecektim.ama acaba erkenmi? yok ya erken değil mayıs geldi nerdeyse ama halılar durdukça bana daral geliyo kaşınma halı yıkamacıya verrim artık
Ştella ben daha yıkamadım ama herşeyini bir sudan geçirmeyi düşünüyorum
Onların tamamını da yıkamayı düşünüyorum, yapım aşamasında nerelerde atılıyor bilmiyorum, çok pimpirikli olmak da istemiyorum ama aklıma hep şu yıkamadan giydiği sütyen yüzünden göğsüne kurtçuklar yerleşen kadın geliyor. 🙁
uyku setinde sadece çarşaf ve yastık kılıfını yıkadım, kuruması zor olur diye bide yorgan kılıfı falan yoktu, sadece ince bir yorgan üzeri direk uyku setinin desenli kumaşıyla kaplıydı yani çıkarılamıyor, sizdede öylemi + kılıfı olmadığı için havalar ısınınca yorganını yıkayacam sanırım, yada zaten doğumdan 3-4 ay sonra yatıracam şimdilik kalsın, yatağına geçirmeden önce yıkarım
uyku setinde sadece çarşaf ve yastık kılıfını yıkadım, kuruması zor olur diye bide yorgan kılıfı falan yoktu, sadece ince bir yorgan üzeri direk uyku setinin desenli kumaşıyla kaplıydı yani çıkarılamıyor, sizdede öylemi + kılıfı olmadığı için havalar ısınınca yorganını yıkayacam sanırım, yada zaten doğumdan 3-4 ay sonra yatıracam şimdilik kalsın, yatağına geçirmeden önce yıkarım[/QUOTE] günaydıııınnn