asfada Hamiş Melek 29 Nisan 2010 #15.231 vatoz' Alıntı: nihaha:meri::meri: bu sorunun cevabnda bend ekarasızım yaa bebıkler bırzda mıkroba alıssalar olmazmı=)otu yıka moku yıkaaa Genişletmek için tıkla ... tirbiyesiz
vatoz' Alıntı: nihaha:meri::meri: bu sorunun cevabnda bend ekarasızım yaa bebıkler bırzda mıkroba alıssalar olmazmı=)otu yıka moku yıkaaa Genişletmek için tıkla ... tirbiyesiz
bal kavanozu Hamiş Melek 29 Nisan 2010 #15.232 bende primanın 2 numara 98 li olanından 2 paket 1 numarasındanda 1 paket aldm
A archimim Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.233 asneba' Alıntı: ya ama sonuçta tozlar uçuşuyo ve ben onlardan çok korkuyorum.Tamam tabıkı mıkrop alıcaklar ama tekstil tozu tehlikeli kızlar Genişletmek için tıkla ... yan kılıfları da mı yıkayalım yani
asneba' Alıntı: ya ama sonuçta tozlar uçuşuyo ve ben onlardan çok korkuyorum.Tamam tabıkı mıkrop alıcaklar ama tekstil tozu tehlikeli kızlar Genişletmek için tıkla ... yan kılıfları da mı yıkayalım yani
asneba Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.236 archimim' Alıntı: yan kılıfları da mı yıkayalım yani Genişletmek için tıkla ... tekstil ürünü heleki çarşaf kılıf filan korkuyom ben.İncecik o korumalar yıkayıveririz ya.yaz ayındayız kurur hemencik.Allah korusun alerji olur bşey olur.Yoksa bende mıkropla tanışmasından yanayım ama toprakla fılan oynarken.Tekstil kımyasallarından korkuyom.Uyku setlerıde hep cıvıl cıvıl renklı.Sonuçta beyaz olanı bıle bı boya yani.
archimim' Alıntı: yan kılıfları da mı yıkayalım yani Genişletmek için tıkla ... tekstil ürünü heleki çarşaf kılıf filan korkuyom ben.İncecik o korumalar yıkayıveririz ya.yaz ayındayız kurur hemencik.Allah korusun alerji olur bşey olur.Yoksa bende mıkropla tanışmasından yanayım ama toprakla fılan oynarken.Tekstil kımyasallarından korkuyom.Uyku setlerıde hep cıvıl cıvıl renklı.Sonuçta beyaz olanı bıle bı boya yani.
pembik Hamiş Melek 29 Nisan 2010 #15.237 ben geldim kızlar..uyumuşum hani evdeyim yaa bgn 🙂 ama gece hiç uyumadım kızmayın bana 🙂
asneba Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.238 pembik' Alıntı: ben geldim kızlar..uyumuşum hani evdeyim yaa bgn 🙂 ama gece hiç uyumadım kızmayın bana Genişletmek için tıkla ... niye kızalım pempikcim...oooo dinlenmişindir ne güzel.Keşke gecede ii uyuyabilseydin canım🙂
pembik' Alıntı: ben geldim kızlar..uyumuşum hani evdeyim yaa bgn 🙂 ama gece hiç uyumadım kızmayın bana Genişletmek için tıkla ... niye kızalım pempikcim...oooo dinlenmişindir ne güzel.Keşke gecede ii uyuyabilseydin canım🙂
celinee Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.239 pembik' Alıntı: ben geldim kızlar..uyumuşum hani evdeyim yaa bgn 🙂 ama gece hiç uyumadım kızmayın bana 🙂 Genişletmek için tıkla ... İyi olmuş uyuman.. Kendine gelebildin mi bari pembik, iyi misin...
pembik' Alıntı: ben geldim kızlar..uyumuşum hani evdeyim yaa bgn 🙂 ama gece hiç uyumadım kızmayın bana 🙂 Genişletmek için tıkla ... İyi olmuş uyuman.. Kendine gelebildin mi bari pembik, iyi misin...
bal kavanozu Hamiş Melek 29 Nisan 2010 #15.240 1 numaradan kaç paket giderki acaba ya 2 numaraya çabuk geçiliyo diyolar ama