2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kizlar yanlis anlamayin da kapatalim mi su kat kat mevzusunu icim bi sekil oldu.

offf evet ya bak tam sezeryana karar vermiştim kat kat felan dediniz ondan da vazgeçtim heeeee

hey allam yaaa 🙂. sizde ne sezaryana razısınız ne normale. başka doğum yöntemi çıkana kadar ikisinden birini seçeceksiniz mecburen 🙂

ne güzel ya ben hala emin olamıyorum. adam 2 kere gösterdi ama ben kuku mu pipi mi anlayamadım.herkeste erkek bu diyor deli olacam

Haha bende fazla birsey anlamadim ama buldu gosterdi ya ben kendim birsey cikartamasam bile rahatladim cok sukur. Ama bana da herkes erkek karni gibi diyor hala.

Gecen ablam bile dalga geciyor ki siz en iyisi birtane de erkek ismi dusunun ne olur ne olmaz diye. iyyy

Affedersiniz de ben gecen gun wc'de okadar zorlandim ki,
o an aklima birden dogum geldi bunda bile zorlaniyorsam
normal dogum olursa vay halime dedim hele bir de kiz koca kafali iken.
Birde herkes Allah kurtarsin diyor resmen kurbanlik koyun hissediyorum ozaman kendimi.

ben agzımdan çıkarayım diyom :meri:

ağızdan çıkması daha zor sen en iyisi normal yollardan dene 🙂

Hayirlisi neyse ona raziyim canim ama simdilik sanki hiccc dogum yapmayacak misim
gibi davraniyorum
o konuyu kafamdan tamamen siliyorum. :meri:

bende düşünmüyorum canım ne olacaksa şansımıza. bu kadar kişi doğum yaptığına göre biz de yapacağız bir şekilde. olumlu düşünelim olumlu olsun

Birde herkes Allah kurtarsin diyor resmen kurbanlik koyun hissediyorum ozaman kendimi.

ya ben dogumdan da korkuyom da şuan en sıkıntı içimi sıkan konu, elımın kolumun baglı olması, yanı tek başına sokaga çıkamamak özgur olamamak gıbı şeyler.

kız onunla o bir mi doğumda açılma olacak zaten. yoksa daracık olsa nasıl çıkacak o bebek 🙂 korkutma kendini böyle şeylerle

Geri