Ay cok guldum yaa, iki hafta sonra ayni sey olsa yerde cakilip kalicaz,
ters donmus bocek gibi birdaha toparlanamicaz desene.
.. Kimin kocası diyordu bunu kızlar ya.
.

Evet aynı öyle olacağız... Ters dönmüş kaplumbağa.. Kimin kocası diyordu bunu kızlar ya.
.
![]()
benimmmm hadi eve gidip ters dönmüşkamlumbağa taklidi yapalım diyoo
hahahikiz gardaşını unuttun sen![]()
benimmmm hadi eve gidip ters dönmüşkamlumbağa taklidi yapalım diyoo

seni unutur muyum. sen ikiz gardaşımsın, lovefunda tuvalet gardaşım 🙂
benimkide geçen diyor ki seni görünce moralim düzeliyor. hayırdır dedim. ilk defa benden şişko biriyle dolaşıyorum diyor![]()
ay çok komikler... bu kocaların hepsi aynı.. Dün de babasıyla birlikte yürüyoruz, benimki diyor ki baksana baba bunu aldık ama iyice kabadayı oldu, şu yürüyüşüne bak.. Döver de bizi bu gidişle diyo.. Sonra
hahha gülüyolar..ay çok komikler... bu kocaların hepsi aynı.. Dün de babasıyla birlikte yürüyoruz, benimki diyor ki baksana baba bunu aldık ama iyice kabadayı oldu, şu yürüyüşüne bak.. Döver de bizi bu gidişle diyo.. Sonra
hahha gülüyolar..

nerdende akıllarına geliyorsa bu laflar bilmiyorum. akılları fikirleri şeytanıkta.seni unutur muyum. sen ikiz gardaşımsın, lovefunda tuvalet gardaşım 🙂
benimkide geçen diyor ki seni görünce moralim düzeliyor. hayırdır dedim. ilk defa benden şişko biriyle dolaşıyorum diyor![]()
seni unutur muyum. sen ikiz gardaşımsın, lovefunda tuvalet gardaşım 🙂