bal kavanozu
Hamiş Melek
benimde bazen temmuz 1 gözüküyor 🙂
bakalım yarın ne çıkacak ama ben haziran 20 gibi bekliyorum kızımı
valla bu konuda çok moralim bozuk bide gecikirse doğum doktorda izinde olursa yandım ben napıcam bilmiyorum hiç
ya benim de herkes ayaklarıma bakıp vah vah vaaah diyor
kendimi daha da bir kötü hissediyorum.bir de bankta karıncalar vardı oturmadım ezmeyeyim diye cok güldüler bana yaa karınca sana napcakki diyorlar ben de onlar bana değil ben onlara yaparım ezerim dedim sonra koptular sanki kg almamla alakalı bişey karıncaları ezmem hayret bişey herkes bi sekilde dalga geçiyor.aay ama en komiği eşiminkisiydi.kilotlarımı alt cekmeceye koyarmısın dedim eğilemiyor diye..
o da düşürdü yeniden katladı acıldı dağıldı açtı inceliyor bunlar paraşüt olarak da kullanılabilirmişgülüyorum napiiimm
marya cok alemsin heee.diziler ne zmn bitiyorlarki?ben de yaprak dökümünde doğurcamnapsakki acep??
ben de rapor hazırlıyorum güneşim... rapor günümüz bgnya kızlar sista 1 gun yazmıs facde ne demek istemiş?
arkadaslar görüşen varsa bize de haber versin tek tek arayıp rahatsız etmeyelim diye ben de aramak istemedim acıkcası ?ya kızlar sista 1 gun yazmıs facde ne demek istemiş?
istanbul-1 yazmışya kızlar sista 1 gun yazmıs facde ne demek istemiş?
yokbee dogurmuyormus bende burda bahsedılenlerden ole sandımdı ama ıstanbula 1 gun kalmıss ahh sısta ahh ne hale dusrdu benı bıan aha dedım basladık erken erkenben de rapor hazırlıyorum güneşim... Rapor günümüz bgn
haydaa doğuruyor o zmn oarkadaslar görüşen varsa bize de haber versin tek tek arayıp rahatsız etmeyelim diye ben de aramak istemedim acıkcası ?
istanbul plakası 34 yaya kızlar sista 1 gun yazmıs facde ne demek istemiş?
istanbul plakası 34 ya
34-1 =33 günüm kaldı demek istedi sanırım