bal kavanozu
Hamiş Melek
çocuk birde sırma saçlı doğamış. babası demesin sonra bu bebek kel değil , kimden bu çocuk diye![]()

çocuk birde sırma saçlı doğamış. babası demesin sonra bu bebek kel değil , kimden bu çocuk diye![]()

çocuk birde sırma saçlı doğamış. Babası demesin sonra bu bebek kel değil , kimden bu çocuk diye![]()

sağol ikiz gardaşım. netten bende indirir izlerim.sen kargaları boşu boşuna yakacık a yollama yazık hayvanlara
maşallah kızına asneba . benim kızında kafası 35 haftalık diğer yerleri 33 haftalık çıkıyor 🙂
anası gibi koca kafalı olacak
amaannnn nasıl olurlarsa olsunlar..ooo 1-2 gün olsa onda ne var zaten 15 günlük yanılma payı var normalde benimkisi tombul kısa bişey olcak sanırım:meri:
çocuk birde sırma saçlı doğamış. babası demesin sonra bu bebek kel değil , kimden bu çocuk diye
benım doktor da hıc kafa capı vs solemıyor hoşbundan oncekıde solemyrdu ondan oncekıde solemedı sızın doktorlarmı cok ılgılı kızlar yoksa sizmi soruyorsunuzz yada benm doktorlardamı iş yok🙁 ha olcuyor olcerken goruyorum ama bişi demiyor benımde aklıma gelıpde sordgum yok moralım bozulyr valla en fazla dedıgı sey kılosu ıyı hersey yolunda 2 gun onde veya gerıde vs neyse o artık🙁

asneba ruyalarımın kadını maasallah melegıne..
selvı boylu olcak hee
benım oglum tıfıl koca kafa dombılı kaldı=)
kavanoz relax ol yivrummm..
yıvrum benım dr once olcumlerını yapıyobenım doktor da hıc kafa capı vs solemıyor hoşbundan oncekıde solemyrdu ondan oncekıde solemedı sızın doktorlarmı cok ılgılı kızlar yoksa sizmi soruyorsunuzz yada benm doktorlardamı iş yok🙁 ha olcuyor olcerken goruyorum ama bişi demiyor benımde aklıma gelıpde sordgum yok moralım bozulyr valla en fazla dedıgı sey kılosu ıyı hersey yolunda 2 gun onde veya gerıde vs neyse o artık🙁
o ni dimek oluyomus ki...saol daem. babaya çekti benim kız heralde.Bakalım ama plesantada kreçlenme var dedi ya biraz aklıma takıldı varmı bilgisi olan.ilerki haftalarda olması normal dedi ama hiçbirinizden böyle bişey duymadım ben🙁