VARYA SENIN KIZLAR ACH IN KIZI BI CIKSIN GORCEKSINZ SIIZZ BU DEDIKLERINIZIN ACISINI CIKARTCK BU KISLAR SIZDENN=):meri:bi solucanda benimki![]()
VARYA SENIN KIZLAR ACH IN KIZI BI CIKSIN GORCEKSINZ SIIZZ BU DEDIKLERINIZIN ACISINI CIKARTCK BU KISLAR SIZDENN=):meri:bi solucanda benimki![]()
off evet ya ikimiziz valla migrosun bayağı market kısmındanmı aldın bendemi baksam bizim orda 3M var belki vardır orda ya kuzenim bana hediye aldı ceyodan hastane için kıyıpta giyemedm bide içeri terliği gibi sokakta olurmu bilmiyorm herkes olur diyo ama valla akşama carrefoura gidip bi çift daha almayı planlıyorm bulamazsam ya da onları verip yerine alıyım fiyatlarıda yüksek 40 liraya aldık evdekileri

HADIYAA🙁ben 37 nımaraa ayaklarıma 40 nımara ceyo aldım zorlasam 41 bıle olurdu aslında ama çüşş dedım kendıme almadım. bıleklerım ve parmaklarım çok şiş benim.

ya benm sımdı sporlarla az sısyor dıyorumya babet gıyersem cok sısiyor ,valla ben şimdiden böyleysem daha 6 haftam var senin haftana geldiğimde ne olurum bilemiyorum maşallah de kendine benim öle bi şişiyo ki parmaklarım içine gömülüyo hemde![]()
valla polarıs falan bana da olmadı sıktı hep ayaklarımı, ayaklarımı ne yapsam ındıremedım ama bu genetıkmiş annemın de öyle olmuş ellerım hala aynı yuzum falan şişmedı ama ayaklarım felaket. bı arakdaşımın burnu şişmişti hugoyum ben dıye dolanıyodu çok komıkti.HADIYAA🙁![]()
bu arada ütüsünden memnun olan kımse yok sanırım piki
ben 37 nımaraa ayaklarıma 40 nımara ceyo aldım zorlasam 41 bıle olurdu aslında ama çüşş dedım kendıme almadım. bıleklerım ve parmaklarım çok şiş benim.
aha züt kardeşim, gel bi öpemmm :meri:
etimelocum niye bozuon moralımı yawrım ben senın kadar yesem 40 kılo alrım falan yazıon, kuserım he
ben memnunun ama benımkı o kzanllılardan deıl braunun utusu evlnerken almstm deıl o su kazanlılar dahada superms bu bozlnca allh gecınden versın tabe ılk işin onlrdn bitane almk olck kocam utuye duskun malum=)bu arada ütüsünden memnun olan kımse yok sanırım piki