yangın var yangın var ben yanıyoruummmm,,, kop kop kopppp, iki dk uyuyum dedım donuma kadar terlemişim hadi yıne banyoooo....agardım yıkanmaktan garii
ben evdeyim gene de ayaklarım kafam kadar. bir de öyle sızlıyor ki sanki dersin 3 gün yol yürümüşüm
ben ıssız adamı izlemedim ki
ondan böyle cahil kaldık işte.
hee oldu kamera da yerleştir görmek istiyoruz en ince detayları da
bende bilmiyorum farkını allure . benim kasılma sandıklarım sancı çıkıyor. hiçbir iş anlamadım ben bu sancılardan
pembik çok alemsin nasıl güldürdün beni
ben de diyorum bu kız sabah bu ayaklarla işe geldim diyordu hangi ara eve gidip de kek yaptı.ay bi de bir kek furyası vardı bgn o acıdan öyle sandım 🙂
benimkiler ztn her sabah kek gibi akşama pasta oluyor zeynebin kulakları cınlasın 🙂

yok ya keşke evde olsam nerdeee sürünerek geliyorum artık evet şu kek muhabbeti yüzünden gittim kek söledm bi tane top kek yedm napıyım canım çekti :meri:ay ben de simdi intence yiyordum :meri:son 12 iş günüm kaldı :meri:yok ya keşke evde olsam nerdeee sürünerek geliyorum artık evet şu kek muhabbeti yüzünden gittim kek söledm bi tane top kek yedm napıyım canım çekti :meri:
zeynep ne güzel kızını kucakladı kurtuldu.
bu sıcaklarda da lohusalık hiç çekilmez yaa. 40 gün pedle mi gezeceğiz .bebekten çok biz pişik oluruz
ay ben de simdi intence yiyordum :meri:son 12 iş günüm kaldı :meri: