kızlar emla krem agda yaptırırken uyuştursun dıye surulen krem degıl mı? gögus ucuna da mı suruluyormuş....?
slm kızlar, saat 1,5 ta kontrolum var çok heyecanlıyım çatıma bakacak nst ye bağlıcak kalbim agzımda. Tek başına gıtmek te koyuyor böyle kımsesız gıbı. 🙁(
kızlar emla krem agda yaptırırken uyuştursun dıye surulen krem degıl mı? gögus ucuna da mı suruluyormuş....?
ben de kullanmaya başlamıştım, ama zaten yumuşak olduklarından bırakmıştım, bu sabah her ihtimale karşı tekrar kullanmaya başladım. Yumuşak da olsa doğuma kadar sürcem artık.
slm kızlar, saat 1,5 ta kontrolum var çok heyecanlıyım çatıma bakacak nst ye bağlıcak kalbim agzımda. tek başına gıtmek te koyuyor böyle kımsesız gıbı. 🙁(
ştella demişti fiyatını önceden sanırım 20 küsürdü hatta 29 falandı sanırımmmm
ben aklıma geldikçe sürüyorum aslında hergün düzenli sürmeye başlasam iyi olacak çünkü o göğüs acısı ve yarası felaket bişey
bi de o halde emzirmek zorunda olacaksın sütün olmasa bile gelmesi için![]()
slm kızlar, saat 1,5 ta kontrolum var çok heyecanlıyım çatıma bakacak nst ye bağlıcak kalbim agzımda. tek başına gıtmek te koyuyor böyle kımsesız gıbı. 🙁(
güzel haberlerle gel cnmmmmmm

yok cnm emla agda icin sordum.diğeri de göğüs ucları icin aldığımız kremleri sürmeye başladınız mı konusuydu 🙂 sen de sürüyordun sanırım dimikızlar emla krem agda yaptırırken uyuştursun dıye surulen krem degıl mı? gögus ucuna da mı suruluyormuş....?