kımsenın başına gelmedı mı acaba bızım topıkte bu olay, en bahsız ben mıyım kızlar?

kımsenın başına gelmedı mı acaba bızım topıkte bu olay, en bahsız ben mıyım kızlar?ayy canım benim ya aynı hastaneden sana yardımcı olabilecek başka kadın doğumcuya aktarsalardı ya..en azından sana bir öneride bulunur ya da gel bakalım der bişey der.sen bir daha ara istersen bekleme o kdr cok canın yanıyorsa kuşum yaaaaradım ameliyattaymış, 2 saat sonra arayın dedı. yaa öyle bir agrı kı anlatamam resmen gögsumun altında kocaman bir erık var ve kolumu yukarı aşagı bile oynatamıyorum,annem azıcık ov dedı ama dokunmak mumkun degıl.
benim seninle ilgili içime doğan 3 lü bir rakamda doğum yapacağın öyle geçti birden geçen gün içimden sen bekle 3leri kuşum![]()

kımsenın başına gelmedı mı acaba bızım topıkte bu olay, en bahsız ben mıyım kızlar?
yeni gelenler hepinize günaydın..
balko bize hiç demediler bunu yahu burdan bir arkadas gecen gün wcde süt sağıyordu baktım bizim makineden hemen sordum memnun musun diye o da cok memnunum dedi.umarım biz de sorun yaşamayız..
Bnecede elindeki 300 liralık makinayı satrmak için uğraşıyo gibi geldi bana neyse bi ara gidip alıcam zaten emzirme sütyenide alamadım hala beğenemedim hiç birisini çok çirkinler ya yokmu bunun estetik güzel olanı
kızlar doktorum aradı, hemen gel dedı, anneee korktum hiç durma hemen gel dedı ısrarla kızzlar dogurmayım sakın bide