vatoz Aktif Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.401 arceya' Alıntı: ayy su yazılarını da düzgün yaz artık okumaya çalışmakatan böğğğğğğğğğğğğğğğ geldi bana :n028: Genişletmek için tıkla ... böğğleeeemiii😛iha:
arceya' Alıntı: ayy su yazılarını da düzgün yaz artık okumaya çalışmakatan böğğğğğğğğğğğğğğğ geldi bana :n028: Genişletmek için tıkla ... böğğleeeemiii😛iha:
dae Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.402 vatoz' Alıntı: bir baayaaanndan örnek aldımm😛iha: Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: ayy su yazılarını da düzgün yaz artık okumaya çalışmakatan böğğğğğğğğğğğğğğğ geldi bana :n028: Genişletmek için tıkla ... alfabeden ğ harfını kaldırcam hee:n028:
vatoz' Alıntı: bir baayaaanndan örnek aldımm😛iha: Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: ayy su yazılarını da düzgün yaz artık okumaya çalışmakatan böğğğğğğğğğğğğğğğ geldi bana :n028: Genişletmek için tıkla ... alfabeden ğ harfını kaldırcam hee:n028:
vatoz Aktif Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.403 dae' Alıntı: alfabeden ğ harfını kaldırcam hee:n028: Genişletmek için tıkla ...
dae Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.405 ay bugunde cok guldumm yayında ve yapımda emegı gecenlere tesekkurler=)))
vatoz Aktif Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.406 eeeeeeee enerjınızı harcadınız tabe diğer taraflardaaaa cabuk yoruldunuzz🙂
bal kavanozu Hamiş Melek 1 Nisan 2010 #2.407 dae' Alıntı: ay bugunde cok guldumm yayında ve yapımda emegı gecenlere tesekkurler=))) Genişletmek için tıkla ... neye güldünüz yaa ben nerdeydim peki :n028:
dae' Alıntı: ay bugunde cok guldumm yayında ve yapımda emegı gecenlere tesekkurler=))) Genişletmek için tıkla ... neye güldünüz yaa ben nerdeydim peki :n028:
bal kavanozu Hamiş Melek 1 Nisan 2010 #2.408 vatoz' Alıntı: eeeeeeee enerjınızı harcadınız tabe diğer taraflardaaaa cabuk yoruldunuzz🙂 Genişletmek için tıkla ... he he bencede benim bişeyden haberm yok çünkü
vatoz' Alıntı: eeeeeeee enerjınızı harcadınız tabe diğer taraflardaaaa cabuk yoruldunuzz🙂 Genişletmek için tıkla ... he he bencede benim bişeyden haberm yok çünkü
vatoz Aktif Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.409 dae' Alıntı: ay bugunde cok guldumm yayında ve yapımda emegı gecenlere tesekkurler=))) Genişletmek için tıkla ... başrollerde sizler varsınızzz efenim ne demek biz sizlere teşekkür ederizz buarada harflerımın eksık olmamasına dikkat çekiyorum.:laugh:
dae' Alıntı: ay bugunde cok guldumm yayında ve yapımda emegı gecenlere tesekkurler=))) Genişletmek için tıkla ... başrollerde sizler varsınızzz efenim ne demek biz sizlere teşekkür ederizz buarada harflerımın eksık olmamasına dikkat çekiyorum.:laugh:
vatoz Aktif Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.410 bal kavanozu' Alıntı: neye güldünüz yaa ben nerdeydim peki :n028: Genişletmek için tıkla ... acanlara söğğğlenmezz:n028:
bal kavanozu' Alıntı: neye güldünüz yaa ben nerdeydim peki :n028: Genişletmek için tıkla ... acanlara söğğğlenmezz:n028: