2010 Haziran Anneleri

Ya klimaları çalıştırmaya korkuyorum son günlerde şifayı bulmayayım diye ama bu benim bahsettiğim sıcaklıktan değil de sanki utanıp da yüzün yanar ya onun gibi bişey. Offff... Benim de 12 haziranda inş. 10 gün kaldı. Antalya gibi bi yerde hala hava esiyo inş. hep böyle gider de bunalmadan atlatırım ben de...
 
aaaa az kalmış senin doğuma da.eee sizlerde doğurunca biz napcaz :)
haziran sonuna kadar doğum olmaz sanırım . meloş ben balkavanozu ve pembik haziran ortasından sonrasına kaldık .

buralar iice ıssızlaşacak demek ki :(


kızlarrrr merhaba

giremiyorum doğru düzgün malum son günler uğraşıp duruyoruz devamlı bişeylerle. Anca gece giriyorum geçmişe bakıyorum onda da kimseler olmuyor çünkü.

Dae, Leach, Celinee ve Elh sağlıkla kavuşmuşlar bebişlerine ne güzel. Allah sağlık versin hepsine uzun ömürler versin aileleriyle. Darısı kalan tümm haziran annelerine.

Benim için de artık çok az kaldı. Cuma alacağım inşallah kızımı kucağıma. Haber veririm sizlere :pasi:

Ama hala bende tık yok. Bir türlü olayın ciddiyetine varamadım sanırım cuma günü doğuma girince şok olacağım :zonked:

lovefun ne güzel sen de kızına kavuşcan, darısı geride kalan bizlerin başına olacak inşallah...


senin daha önceki ameliyat yerin ağrıyordu değil mi ??? ne güzel senin tarihte belli olmuş. darısı bizim gibi ne idüğü belirsiz hamilelerin başına :)

hahaha hakkaten de ne idüğü belirsizler olduk
 
maryaaa şimdi geldi aklıma sen hiç konuşma gördüm deniz resimlerini. Nasıl canım çekti anlatamam yaaa. Dolapları düzeltirken bikinilerim geldi elime şöyle bi tuttum üstüme kalçamın yarısına geliyordu nerdeyse. Alt tarafı 13 kilo aldım bi de yani.
 
buralar iice ıssızlaşacak demek ki :(



lovefun ne güzel sen de kızına kavuşcan, darısı geride kalan bizlerin başına olacak inşallah...



hahaha hakkaten de ne idüğü belirsizler olduk




Bu arada geçen doktora gittiğimde aman da çok az kaldı öcük böcükk konuşuyorduk. Doktorum ahhh keşke burda kalsaydı diyeceksin genelde böyle oluyor dedi O yüzden son sessiz günlerin tadını çıkartmak lazım sanırım :yumurta:
 
evet meloş ya ne idüğü belirsiz olduk :)
nolcak bu halimiz.

lovefun deniz deme bu sene tatil matil yok bize. zaten gitsek de bu kilolarla o bikinileri giyersem banu alkan gibi gezerim ortalıklarda hahaha
 
Geri
Üst