ok canım bende cıkıyorum iç bir fincandan bir sey olmaz
bende yemeğimi yaptım evi sildim süpürdüm şimdi duşa girayim
öğleden sonra caya gitcem by kızlar
teşekkür ederiimmm ama benim güsel güsel hamile resimlerim yok face de eklemeyi beceremiom eşim gelince yükletirim 🙁ekledim ben seni..ayşe ben
becerdiiimmm başardıımmmm face olayını yani 🙂 ne kadar uzağım yaa teknolojiden hoş bana göre çamaşır makinesi bile teknoloji harikası ve kullanımı oldukça zor geçen hafta perdeleri yıkamaya kalktım attım ölee bildiğim gibi nasıl kırıştı nasıl perişan oldu kadın olaya el attı oysa kocaman yazıyomuş perde diye düğmenin üzerinde ona basınca diğerleri iyi yıkandı
teşekkür ederiimmm ama benim güsel güsel hamile resimlerim yok face de eklemeyi beceremiom eşim gelince yükletirim 🙁

valla hiç sorma mahfoldu perde deterjanıda yanlış kullandım sanırım ilk perdede anacım birsürü deterjan verdiler perde yıkicam dedim yok tül parlatıcı likit yok tül yıkamak için toz e normal deterjan hiçbirinin arkasınada ayrıntı yazmıyo tül parlatıcısına mesela yumuşatıcı kısmına ekleyin yazmış ama beraberinde yumuşatıcı olcakmı falan hiçbişi yazmıyo neyse işte bende ne bulduysam karıştırdım ön yıkamaya attım perde perişan diğer perdeleri kadın kurtardıay cok alemsin sevra hee perde olayı yani
neyse rica ederim canım kızlar seni ekleyince görürsün bebekleri de..