Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dünde benim koca eve yetişecek diye işyerinden hızlıca çıkarken otoparkdaki arabaya vurmuş.
bende kızıyorum geç gelmesine ama dün anlatınca olayı çok üzüldüm. allah korusun yolda da kaza yapabilirdi hızlı geleceğim diye
bende bazen kızıyorum kendime çenemi tutamadığım için.
Bu kocaların panik hali yüzünden sanırım çocuklar doğduktan sonra haber vericez onlara.
Geçen gece bacağıma kramp girdi, aah diye yataktan kalktım, bizimki fırladı, ne ne ne oluyor, kalbi yerinden fırlayacak. Dedim sen panik yapma ben herşeyi halledicem
dünde benim koca eve yetişecek diye işyerinden hızlıca çıkarken otoparkdaki arabaya vurmuş. bende kızıyorum geç gelmesine ama dün anlatınca olayı çok üzüldüm. allah korusun yolda da kaza yapabilirdi hızlı geleceğim diye bende bazen kızıyorum kendime çenemi tutamadığım için.
ewet haklısın ama bi beğenemedm araba bende bu gidişle chicco alıcam sanırım gönlüm ondan yana ama herkesde diyo manyakmısın bi arabaya o kadar para verme diyo kafam karışıyo
archi geçmiş olsun valla onu bende yapıyorum bazen benimki de geçen sene bana yetişcek, ben nerde kaldın diye bağırdım diye yolda kaza yapmıştı. ben de çok üzülmüştüm. Allah korusun