leylekler gagalayacak bizi yakında. annemde leylekli kapı süs almış kocam diyor ki hep de bu bebek eşyalarına kaz modeli koyuyorlar 😛iha:
gülmekten öldürdü bizi.
leylekler gagalayacak bizi yakında. annemde leylekli kapı süs almış kocam diyor ki hep de bu bebek eşyalarına kaz modeli koyuyorlar 😛iha: gülmekten öldürdü bizi.
Bende gittim banada pahalı söylediler bu sefer 145 dediler yuh dedim daha önce bir eczacı arkadaşımla konuştum o gerekyok zahide eğer lazım olursa hemen alırsın dedi yine karar değiştirdim 🙁 medela alacağım kesin alırsamda ne yapacam o belli değil biz park yatağımızı oradan aldık canım hafta sonu 🙂 saat 11-12 civarında oradaydık aklımada geldin ama sen 3 e kadar çalışacağım diynce aramadım ...
bende 4 te gidebildim ancak. bir de caminin karşısına yeni bir yer açılmış. uyku tulumu aldım . normalde pahalı bir yer ama bazı ürünleri indirimde. bir de gene maltepedeki civil e gittim, gitmez olaydım. yer gök hamile kadın dolu. hamile komasına girdim bir de :laugh:
1 saat önce karnını doyur daha sonra da 20 dk önce elma gibi tatlı birşeyler ye tabi akşamdan konuşn onunla onu merak ettiğinizi falan söleyin gerçekten işe yarıyor ben denedim
bende 4 te gidebildim ancak. bir de caminin karşısına yeni bir yer açılmış. uyku tulumu aldım . normalde pahalı bir yer ama bazı ürünleri indirimde. bir de gene maltepedeki civil e gittim, gitmez olaydım. yer gök hamile kadın dolu. hamile komasına girdim bir de :laugh:
kız duyfer daha iznin ilk günü ne temizliği kız otur totonun üstüne azcık.. o doğumda gelen gidenden dolayı o koltuklar ne hale gelcek var yaaaaa :çitos: ben de örtü seriyordum önceden üstlerine bizim için.. şimdi hiiç valla örtü mörtü yok.. ay koltuklarımın tadını cıkaramıyom yaaa.. doğumda nasıl olsa içine edilcek.. sonra yıkatırım adam gbi..