2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sağol rapunzelcim topiğin yarısında o pijamadan var 🙂
bende bebek arabasında kararsızım kraft twist çok hoşuma gitti ama 12 kg yaa nasıl taşırım ben onu tek başıma ??

efet oyleymıs bıraz gecmıse baktımda.zorlada olsa.sureklı sııstemden dustugum ıcın:grev:
ama pımalarınız supermıs.aynı hastanede doogum yapcak kımse yok demı😛iha:
ben baktım bana lohusa gecelıgı dıye dantellı suslu seyler gosterdıler hıc hossuma gıtmedı.spor arıyorum bende..
araba alırken en onemlısı hafıf olması gerekır.bunu unutmamk gerekır.
agır arabalar cok zor oluyor.

bende ilk kullanılacakları yıkayalım dedim ama annem hepsini yıkayalım dedi..zaten küçük hurçlar hazırlatmış onlara koyucaz...doğumdan sonra bebekle vakit geçiricez çzmaşırla uğraşmayalım dedi..

ya kızlar unı babynın bırsuru ıslakmendılı var.Jokerdekının adını bılıyonuzmu hangısı.2si bırarada satılanlarmı.Bide zeyneppppp sen çalışabılır raporu aldınmı canımmmm?????????Senın haftan gelmiş sanırım rapor için

efet oyleymıs bıraz gecmıse baktımda.zorlada olsa.sureklı sııstemden dustugum ıcın:grev:
ama pımalarınız supermıs.aynı hastanede doogum yapcak kımse yok demı😛iha:
ben baktım bana lohusa gecelıgı dıye dantellı suslu seyler gosterdıler hıc hossuma gıtmedı.spor arıyorum bende..
araba alırken en onemlısı hafıf olması gerekır.bunu unutmamk gerekır.
agır arabalar cok zor oluyor.

hahahaha yok hepimiz ayrı yerlerde doğum yapacağız allahtan 🙂
puset olayını da gidip görmem lazım. pendikde pierre cardin in bir dükkanı var oraya da gidip bakacağım.

banada hep sezeryan olucakmışım gibi geliyo inşallah normal doğururuz yaa

Ben de geçen gittiğimde sordum doktoruma dedim ne zaman konuşacağız doğumu diye. Bir sonraki gelişinde konuşuruz dedi. Sen neye hazır hissediyorsun kendini dedi. Ben de bana hep sezeryan olacakmışım gibi geliyor dediğimde

Ne hissettiğin değil ne istediğin ve ona kendini hazırlaman önemli dedi. Öyle çatı muayenesi falan da hikaye dedi bana. Birisi trenle bir yere gitmek gibi diğeri de uçakla dedi. ikisinin de ayrı avantajı var.
Bir de dedi ki kadımdoğumculara bi sorsan hepsi normal doğumu savunur ama çoğunun eşi sezeryan yapmıştır dedi
Kararsızım ben de valla daha hiç gözüm yemiyo o kadar süre sancı ağrı falan :ang:

örtüyü kaldırıp bakarlarrrrr o meraklılar cnm sen hıcc tasalanmaaaa
ya saka biyana bende yara olayndn cok korkyrm cunku benm sımdıden acayıp yara oldu acıyor🙁[/QUOTE]

ayyyy sorma aynı dert daha bile kötüsü bendeee ucu yarık benimkininnnnnn resmen
ilaç falan kullanıyom ama yok telafisiiiiiii yandım ben yandımmmm:shootout:

Geri