neyse kızlar korkmanın alemi yok eninde sonunda doğum yapacağız 🙂 bari kendi kendimizi strese sokmayalım. en çok millete kızıyorum tuhaf tuhaf hikayeler anlattığı için.
çok korkooom emzırmekten, etrafımda çok gördum kan revan içine emzıren, bide canın o kadar acıyorken anneler kocalar konuşuyor sık dişini mama vermeyız sut vercen dıye strese sokuyorlar. bunların korkusu var bende
kızlar lansinoh u tavsiye ederim göğüs uçlarını ilk sürüşten itibaren pamuk gibi yapıyor ne bi sertlik ne yara ne de çatlak
hiç birşey kalmıyor
ben 2 haftadır kurudukça sürüyorum
son ayda hergün düzenli kullanacam
hosgeldın gulkurusu.. bende sennın gıbıyım.emzırmekten cok korkuyorum..yara olupta emzıran annelerı gordum cok canları acıyordu..bırde gelen gıden bakayım dıyıp duruyordu.hele sut gelsın dıye yarı baygın sezeryanlı halınle herkes mıncıklıyorya🙂 cok fena
kızlar lansinoh u tavsiye ederim göğüs uçlarını ilk sürüşten itibaren pamuk gibi yapıyor ne bi sertlik ne yara ne de çatlak hiç birşey kalmıyor ben 2 haftadır kurudukça sürüyorum son ayda hergün düzenli kullanacam
bende kendımı o kremle avutuyordum nasılsa kremı aldım bişey olmaz dıyordum, arkadaşım dogum yaptı 7. aydan ıtıbaren kullanıyordu kremı, oyle şeyler anlattı kı, krem falan hiç bi işe yaramadı dedı gögsunu gösterdı ıkıye ayrılmış resmen başı, o gunden berı uykularım kaçıyor. ALLAHım yardım et bize
hosgeldın gulkurusu.. bende sennın gıbıyım.emzırmekten cok korkuyorum..yara olupta emzıran annelerı gordum cok canları acıyordu..bırde gelen gıden bakayım dıyıp duruyordu.hele sut gelsın dıye yarı baygın sezeryanlı halınle herkes mıncıklıyorya🙂 cok fena