ben dogumdan korkmuyom da emzırmekten korkuyom, kanayacak meme ucu dökulecek parçalanacak korkusu var bende
neyse kızlar korkmanın alemi yok eninde sonunda doğum yapacağız 🙂
bari kendi kendimizi strese sokmayalım. en çok millete kızıyorum tuhaf tuhaf hikayeler anlattığı için.
ben dogumdan korkmuyom da emzırmekten korkuyom, kanayacak meme ucu dökulecek parçalanacak korkusu var bende
benden bir tane daha 🙂
benimde kabusum emzirmek , yara olup kanayacak diye korkuyorum
mıllet susumazkı.sureklı senı kokrutmak ıcın elınden gelenı yapar.
ben ılk bebegımı anne karnımda kybettım.kurtajla alacaklar.kaynnayla anne bır oturdu.hem bana korkma dıyorlar hemde baslarından gecen kurtaj hıkayelerını anlattılar..
sabah ben hastanede kurtaja gırcem dusun.
esımede anlattım boyle boyle oluyormus adamda korktu.kurtaja gıderklken bız nasıl agladık ama.ben bebek ıcın aglıyorum esımde bana bırsey olcak dıye aglıyordu 🙁(
kızlar lansinoh u tavsiye ederim göğüs uçlarını ilk sürüşten itibaren pamuk gibi yapıyor ne bi sertlik ne yara ne de çatlak
hiç birşey kalmıyor
ben 2 haftadır kurudukça sürüyorum
son ayda hergün düzenli kullanacam
hosgeldın gulkurusu..
bende sennın gıbıyım.emzırmekten cok korkuyorum..yara olupta emzıran annelerı gordum cok canları acıyordu..bırde gelen gıden bakayım dıyıp duruyordu.hele sut gelsın dıye yarı baygın sezeryanlı halınle herkes mıncıklıyorya🙂
cok fena
oyyy kyamam sana, ne yazık kı herkesın bir hıkayesı var ve çok sevıyorlar korkutmayı, psikoloji bozmayı