2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok korkooom emzırmekten, etrafımda çok gördum kan revan içine emzıren, bide canın o kadar acıyorken anneler kocalar konuşuyor sık dişini mama vermeyız sut vercen dıye strese sokuyorlar. bunların korkusu var bende

emzirdikçe göğüsler kendine geliyor ama.
bir süre dişimizi sıkacağız. mama verirsek bir daha emmiyor sıpalar.

amannn gelmezse de gelmez sütüm napıyım ya ben şartlamak istemiyorum kendimi mutlaka emzirmeliyim diye. Ters tepiyor çünkü herşey kendini çok şartlayınca...

kızlar yemegımızi yedık geldik oğluşumzla siz yıne kayntmışşnz valla
buarada arkdsm dogumdan cıkmış o iyimiş ama bebek kotuymuş yogun bakımdaymış cok etkılendım uzuldüm.arkadasımn annesıyle konustum oda kotuydu ofyaaaaa

evet çok fena, herkes tepende gögusler fora, sıkıp duruyorlar bır de.offf offf

aynen oyle.ben sımdıdıen dıyorum sakın kımseye elletırmmeyın hemsıre versın yada anne sen ver dıye🙂
gelen giden mıncıklıyor mu o ne beeee

ben kötü olurum öyle zaten odada da tutmayacağım kimseyi. Ya eşim ya da annem diğerleri çıksın dışarı zaten psikoloklar da onu öneriyorlar

valla mıncıklıyorlar.eger bebek tutamazsa🙂
eltımın memısnı kaynana bıle tutmustu ac bebe emmıyor dıye:laugh:

bende kendımı o kremle avutuyordum nasılsa kremı aldım bişey olmaz dıyordum, arkadaşım dogum yaptı 7. aydan ıtıbaren kullanıyordu kremı, oyle şeyler anlattı kı, krem falan hiç bi işe yaramadı dedı gögsunu gösterdı ıkıye ayrılmış resmen başı, o gunden berı uykularım kaçıyor. ALLAHım yardım et bize

tabiki canım bu krem tek başına mucize yaratmıyor, doğru şekilde emzirip bebeğin doğru şekilde kavraması çok önemli
meme ucu çok küçük yada bebek tam ağzına almıyorsa, yada anne yanlış tutsa bile
yara kaçınılmaz oluyor tabi
memeyi bebeğin yüzüne yaklaştırıp bebek ağzını yeterince açana kadar beklemek lazımmış
yeterince açınca vermek lazımmış
seminerde bu doğru emzirme yöntemleriyle ilgili nerdese 20 dk konuştular
ve her bir memeyle 10 dk dan fazla kesinlikle emzirmemek gerekirmiş

kızlar ıslak mendilden bahsetmişsiniz uni baby yeni doğan ıslak mendili sıkıştırılmış pamuk ve saflaştırılmış su içeriyo başka bişi yok içinde yani evde uğraşıp hazırladığınız pamuğum aynı oluyo annem ameliyat oldu olalı onu kullanıyo kollarını haraket ettirmesi yasak olduğu için ıslak mendille temizliyo 20 gündür ve hiç tahriş etmedi ki annemin teni çok hassas diğer mendilleri yolvulukta bir kez kullansa kabarıp kalkıyodu teni.allahtan almıştım ben 24 tane bebiş için onları annem kullandı geçen gün int sipariş verdim 24 tane daha geldi elini yüzünüde silerim bebeşin tavsiye ederim yani.hiç boşuna pamuk su falan uğraşmayın

kızlar yemegımızi yedık geldik oğluşumzla siz yıne kayntmışşnz valla
buarada arkdsm dogumdan cıkmış o iyimiş ama bebek kotuymuş yogun bakımdaymış cok etkılendım uzuldüm.arkadasımn annesıyle konustum oda kotuydu ofyaaaaa

Ay bebişin nesi varmış

aynen oyle.ben sımdıdıen dıyorum sakın kımseye elletırmmeyın hemsıre versın yada anne sen ver dıye🙂

valla mıncıklıyorlar.eger bebek tutamazsa🙂
eltımın memısnı kaynana bıle tutmustu ac bebe emmıyor dıye:laugh:

Valla benim kayınvalidemi kasar azcuk memişimi felan ellemek :laugh:

Geri