2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben dogumdan korkmuyom da emzırmekten korkuyom, kanayacak meme ucu dökulecek parçalanacak korkusu var bende

neyse kızlar korkmanın alemi yok eninde sonunda doğum yapacağız 🙂
bari kendi kendimizi strese sokmayalım. en çok millete kızıyorum tuhaf tuhaf hikayeler anlattığı için.

mıllet susumazkı.sureklı senı kokrutmak ıcın elınden gelenı yapar.
ben ılk bebegımı anne karnımda kybettım.kurtajla alacaklar.kaynnayla anne bır oturdu.hem bana korkma dıyorlar hemde baslarından gecen kurtaj hıkayelerını anlattılar..
sabah ben hastanede kurtaja gırcem dusun.
esımede anlattım boyle boyle oluyormus adamda korktu.kurtaja gıderklken bız nasıl agladık ama.ben bebek ıcın aglıyorum esımde bana bırsey olcak dıye aglıyordu 🙁(

kızlar lansinoh u tavsiye ederim göğüs uçlarını ilk sürüşten itibaren pamuk gibi yapıyor ne bi sertlik ne yara ne de çatlak
hiç birşey kalmıyor
ben 2 haftadır kurudukça sürüyorum
son ayda hergün düzenli kullanacam

ben dogumdan korkmuyom da emzırmekten korkuyom, kanayacak meme ucu dökulecek parçalanacak korkusu var bende

hosgeldın gulkurusu..
bende sennın gıbıyım.emzırmekten cok korkuyorum..yara olupta emzıran annelerı gordum cok canları acıyordu..bırde gelen gıden bakayım dıyıp duruyordu.hele sut gelsın dıye yarı baygın sezeryanlı halınle herkes mıncıklıyorya🙂
cok fena

mıllet susumazkı.sureklı senı kokrutmak ıcın elınden gelenı yapar.
ben ılk bebegımı anne karnımda kybettım.kurtajla alacaklar.kaynnayla anne bır oturdu.hem bana korkma dıyorlar hemde baslarından gecen kurtaj hıkayelerını anlattılar..
sabah ben hastanede kurtaja gırcem dusun.
esımede anlattım boyle boyle oluyormus adamda korktu.kurtaja gıderklken bız nasıl agladık ama.ben bebek ıcın aglıyorum esımde bana bırsey olcak dıye aglıyordu 🙁(

oyyy kyamam sana, ne yazık kı herkesın bir hıkayesı var ve çok sevıyorlar korkutmayı, psikoloji bozmayı

kızlar lansinoh u tavsiye ederim göğüs uçlarını ilk sürüşten itibaren pamuk gibi yapıyor ne bi sertlik ne yara ne de çatlak
hiç birşey kalmıyor
ben 2 haftadır kurudukça sürüyorum
son ayda hergün düzenli kullanacam

bende kendımı o kremle avutuyordum nasılsa kremı aldım bişey olmaz dıyordum, arkadaşım dogum yaptı 7. aydan ıtıbaren kullanıyordu kremı, oyle şeyler anlattı kı, krem falan hiç bi işe yaramadı dedı gögsunu gösterdı ıkıye ayrılmış resmen başı, o gunden berı uykularım kaçıyor. ALLAHım yardım et bize

hosgeldın gulkurusu..
bende sennın gıbıyım.emzırmekten cok korkuyorum..yara olupta emzıran annelerı gordum cok canları acıyordu..bırde gelen gıden bakayım dıyıp duruyordu.hele sut gelsın dıye yarı baygın sezeryanlı halınle herkes mıncıklıyorya🙂
cok fena

evet çok fena, herkes tepende gögusler fora, sıkıp duruyorlar bır de.offf offf

gelen giden mıncıklıyor mu o ne beeee

ben kötü olurum öyle zaten odada da tutmayacağım kimseyi. Ya eşim ya da annem diğerleri çıksın dışarı zaten psikoloklar da onu öneriyorlar

oyyy kyamam sana, ne yazık kı herkesın bir hıkayesı var ve çok sevıyorlar korkutmayı, psikoloji bozmayı

kesınlıkle psıkolojını alt ust edıyorlar.
ınsan korkmasa bıle acaba bendemı oyle olcam dıye dusunmeden edemıyor.
bu arda kurtaj sonrası cok rahattım.hıc bırsey olmamıs gıbı hayatıma devam etmıstım korkuttuklarıda yanıma kaldı🙂
bılım teknoljı ılerledı artık hersey eskısı gıbı degıl🙂

Geri