2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

milleti geberteceğim zaten. ailem normal yap diyip duruyor, arkadaşım normal çok korkunç diyor. yaşamadan bilemeyiz malesef

bende alacağım o kremden . artık kullanmaya başlamam lazım

doğum sonu emzirme yaralarıda tamamen yanlış emzirme ve yanlış göğüs bakımı nedeniyle oluyor kızlar doğru emzirip göğüslerinize doğru bakarsanız hiç bişicik olmaz korkmayım keyifli keyifli emzirirsiniz göğüslerinizide kimseciklere sıktırmayın mıncıklatmayın süt kontrolü lazımsa 5 dk kadar süt sağma pompasıyla uyarın

Canım hangi internet sitesinden siparij ettın söyleyebilirmisin acaba.bende ondan alayım...

hadi ya niye kiiiii güneşimmmmmmmmm problem neymişşşş

Ay bebişin nesi varmış

Valla benim kayınvalidemi kasar azcuk memişimi felan ellemek :laugh:
HİÇ BİLMİYRM KIZLAR İŞTE KUCUK ALDILAR BELKI TOPARLAYAMAYACAK DUA EDIN SİZDE HAMİŞLERN DUASI KABUL OLUR UMARIM BEBEK TOPARLAR KENDINIII OKADRDA HEYECAnla bekledık barkın tunamız gelıyor dıye🙁

bende amelıyatıma hiçbirşeyden habersız gırdım,13 saatlık bır maeluyat oldum ve 2 gun öncesınden bılmıyordum bır anda cıktı ve acıl amelıyata gırdım gule oynaya, en guzelı hıç bilmemek, çok rahat gırdım, şaftım kaymış cıktım o ayrı. ama bılmedıgım ıçın hıç strese gırmedım.

emzirdikçe göğüsler kendine geliyor ama.
bir süre dişimizi sıkacağız. mama verirsek bir daha emmiyor sıpalar.

evet öyle de olsun ıstemıyorum, anne sutu çok kıymetli.

amannn gelmezse de gelmez sütüm napıyım ya ben şartlamak istemiyorum kendimi mutlaka emzirmeliyim diye. Ters tepiyor çünkü herşey kendini çok şartlayınca...

evet çok ısterse olmuyor, sogukkanlı olmak lazım galıba

gel de bunu annelere anlat, kardeşimin gögsunden şakır şakır kan gelıyordu mama verdık mecbur annem o kadar çok konuştu kı butun hafta ağlattı kardeşimi, sonra vicdanazabı oldu kardeşimde tekrar sut vermeye başladı sıktı dışını, bu sefer de yıgenım kanlı sut içmekten mıkrop kaptı ve hastane de yattı. annem çok konuşuyor benım ne yapıcam bılmıyorum, insanı strese sokup yanlış şeyler yaptırtırıyor