2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sevra,
vatoz hosgeldınız🙂

mıllet susumazkı.sureklı senı kokrutmak ıcın elınden gelenı yapar.
ben ılk bebegımı anne karnımda kybettım.kurtajla alacaklar.kaynnayla anne bır oturdu.hem bana korkma dıyorlar hemde baslarından gecen kurtaj hıkayelerını anlattılar..
sabah ben hastanede kurtaja gırcem dusun.
esımede anlattım boyle boyle oluyormus adamda korktu.kurtaja gıderklken bız nasıl agladık ama.ben bebek ıcın aglıyorum esımde bana bırsey olcak dıye aglıyordu 🙁(

milleti geberteceğim zaten. ailem normal yap diyip duruyor, arkadaşım normal çok korkunç diyor. yaşamadan bilemeyiz malesef

kızlar lansinoh u tavsiye ederim göğüs uçlarını ilk sürüşten itibaren pamuk gibi yapıyor ne bi sertlik ne yara ne de çatlak
hiç birşey kalmıyor
ben 2 haftadır kurudukça sürüyorum
son ayda hergün düzenli kullanacam

bende alacağım o kremden . artık kullanmaya başlamam lazım

doğum sonu emzirme yaralarıda tamamen yanlış emzirme ve yanlış göğüs bakımı nedeniyle oluyor kızlar doğru emzirip göğüslerinize doğru bakarsanız hiç bişicik olmaz korkmayım keyifli keyifli emzirirsiniz göğüslerinizide kimseciklere sıktırmayın mıncıklatmayın süt kontrolü lazımsa 5 dk kadar süt sağma pompasıyla uyarın

kızlar ıslak mendilden bahsetmişsiniz uni baby yeni doğan ıslak mendili sıkıştırılmış pamuk ve saflaştırılmış su içeriyo başka bişi yok içinde yani evde uğraşıp hazırladığınız pamuğum aynı oluyo annem ameliyat oldu olalı onu kullanıyo kollarını haraket ettirmesi yasak olduğu için ıslak mendille temizliyo 20 gündür ve hiç tahriş etmedi ki annemin teni çok hassas diğer mendilleri yolvulukta bir kez kullansa kabarıp kalkıyodu teni.allahtan almıştım ben 24 tane bebiş için onları annem kullandı geçen gün int sipariş verdim 24 tane daha geldi elini yüzünüde silerim bebeşin tavsiye ederim yani.hiç boşuna pamuk su falan uğraşmayın

Canım hangi internet sitesinden siparij ettın söyleyebilirmisin acaba.bende ondan alayım...

hadi ya niye kiiiii güneşimmmmmmmmm problem neymişşşş

Ay bebişin nesi varmış

Valla benim kayınvalidemi kasar azcuk memişimi felan ellemek :laugh:
HİÇ BİLMİYRM KIZLAR İŞTE KUCUK ALDILAR BELKI TOPARLAYAMAYACAK DUA EDIN SİZDE HAMİŞLERN DUASI KABUL OLUR UMARIM BEBEK TOPARLAR KENDINIII OKADRDA HEYECAnla bekledık barkın tunamız gelıyor dıye🙁

kesınlıkle psıkolojını alt ust edıyorlar.
ınsan korkmasa bıle acaba bendemı oyle olcam dıye dusunmeden edemıyor.
bu arda kurtaj sonrası cok rahattım.hıc bırsey olmamıs gıbı hayatıma devam etmıstım korkuttuklarıda yanıma kaldı🙂
bılım teknoljı ılerledı artık hersey eskısı gıbı degıl🙂

bende amelıyatıma hiçbirşeyden habersız gırdım,13 saatlık bır maeluyat oldum ve 2 gun öncesınden bılmıyordum bır anda cıktı ve acıl amelıyata gırdım gule oynaya, en guzelı hıç bilmemek, çok rahat gırdım, şaftım kaymış cıktım o ayrı. ama bılmedıgım ıçın hıç strese gırmedım.

emzirdikçe göğüsler kendine geliyor ama.
bir süre dişimizi sıkacağız. mama verirsek bir daha emmiyor sıpalar.

evet öyle de olsun ıstemıyorum, anne sutu çok kıymetli.

amannn gelmezse de gelmez sütüm napıyım ya ben şartlamak istemiyorum kendimi mutlaka emzirmeliyim diye. Ters tepiyor çünkü herşey kendini çok şartlayınca...

evet çok ısterse olmuyor, sogukkanlı olmak lazım galıba

tabiki canım bu krem tek başına mucize yaratmıyor, doğru şekilde emzirip bebeğin doğru şekilde kavraması çok önemli
meme ucu çok küçük yada bebek tam ağzına almıyorsa, yada anne yanlış tutsa bile
yara kaçınılmaz oluyor tabi
memeyi bebeğin yüzüne yaklaştırıp bebek ağzını yeterince açana kadar beklemek lazımmış
yeterince açınca vermek lazımmış
seminerde bu doğru emzirme yöntemleriyle ilgili nerdese 20 dk konuştular
ve her bir memeyle 10 dk dan fazla kesinlikle emzirmemek gerekirmiş

gel de bunu annelere anlat, kardeşimin gögsunden şakır şakır kan gelıyordu mama verdık mecbur annem o kadar çok konuştu kı butun hafta ağlattı kardeşimi, sonra vicdanazabı oldu kardeşimde tekrar sut vermeye başladı sıktı dışını, bu sefer de yıgenım kanlı sut içmekten mıkrop kaptı ve hastane de yattı. annem çok konuşuyor benım ne yapıcam bılmıyorum, insanı strese sokup yanlış şeyler yaptırtırıyor

Geri