2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sonunda bize deger veren bir site bulduk desene. :laugh:
Kiz Stella ben yapamadim ya su ticker'i. :123:

sabahtan beri yazıyorum kimse cevap yazmıyor aranıza dönmeme sevinmediniz herhalde

biliyorum bu yazımada kızacaksınız ama insan yazmadan edemiyor bir karşılık sadece acrihim verdi 🙁((

canım bu sıteye alışmaya çalışıyoruz hepımız kımın ne yazdıgını görmuyorum bıle, çözmeye çalışıyoruz. neden sevınmeyelım. böyle yapma lutfen.

Sonunda bize deger veren bir site bulduk desene. :laugh:
Kiz Stella ben yapamadim ya su ticker'i. :123:

umarım burada da rahatsız edılmeyız

merhabalar kızlar ,anne olacak melişler ben evli ve anne değilim ama sizlerin sağlıcakla yavrularınıza minik meleklerinize kavuşmanızı dilerim.Allah mutluluğunu daim etsin canlarım 🙂 Haziran anneleri 😉

Canim tickerimi yaptim yalniz siteye eklemekte sorun cekiyorum, buyuk diyor boyutuna. (pardon gereksiz dosya tipi diyor)

Make a pregnancy ticker

büyük olsada kendisi otamatik küçültüyor
hatta orjinal boyutu için tıklayanız gibi bi ibara bile çıkıyor

merhabalar kızlar ,anne olacak melişler ben evli ve anne değilim ama sizlerin sağlıcakla yavrularınıza minik meleklerinize kavuşmanızı dilerim.Allah mutluluğunu daim etsin canlarım 🙂 Haziran anneleri 😉

merhaba canım, amin iyi dileklerin çok teşekkürler,

Canim yanlis yazmisim gereksiz dosya tipi diyor, dur tekrar bi deneyim ben.

[ img]http://www.pregnology.com/preggoticker2/669966/000000/Meleğim%20/06/13/2010.png[/img]

bide bunu yapıştır
baştaki parantezle img arasında bir kararter boşluk var direk resim çıkmasın diye öyle yaptım
yapıştırırken o boşluğu sil

Geri