ayyy şekerimm yok desem ınanırmısınnn😀sanki hiç tüy yok oranda da tüylenme yapcak bu yağ 😛iha:
ayyy şekerimm yok desem ınanırmısınnn😀sanki hiç tüy yok oranda da tüylenme yapcak bu yağ 😛iha:
ahaaa sinhanın göbeğini gördüm burada
maşallah komşucum 41 kere
benim göbek de böyle korkma 🙂
öneren kişi eczanedeki daha güvenilir olur dedi, ama ben eczanede bulamadım
iç kısmına pamuk koyma olayını doğum için hasteneye giderken yapıyorlar
şuan kesi yapılacak dış kısıma daha çok sürüyorum
iç kısma sürmüyorum

Tamam Stellam sağol.. Varmı başlayanlar peki bizden?Sen yapıyonmu?
Aaaa nassıl yani? özel sigorta devletteki harcamayı karşılar mı? Böyle bişey olursa süpper bi haber
ha sende benim gibisin
sabah eşim aradı dedim doktora gidiyorum . aa bugün perşembe mi dedi . bende düşündüm bir an
dedim dün yaprak dökümü olduğuna göre bugünde perşembe
dizilerden günlerimi buluyorum deli miyim neyim
kızlar kitabım geldi oleyyyy![]()
![]()
![]()
sen iice pamııı ittir içe doğru, çocuğun kafası da yağlansın, kel olmasın
sanki hiç tüy yok oranda da tüylenme yapcak bu yağ 😛iha:
epudral anestezi şekli sonuçta keyfi bir durum değilki epudral değilde spinal uyguluyor olabilirler ki o daha rahat bişey sadece epudralde doğum sonrasıda taktıkları iğne aynı yerde duruyor bir gün boyunca ağrı kesici uygulanabiliyor.Ayrıca mesela yüksek tansiyon hastalarına epudrali özellikle öneriyorlar ve bu hastalar genelde tam teşekküllü devlet hastanelerinde doğuruyor. Ben cumartesi sorarım Rıza hocaya tabi sen daha önce kontrole gideceksen sende sorarsın. Ama kesinlikle zorunlu gösterip kılıfına uydururlar en kötü diye düşünüyorum
oyy kıyamam sevindin mi damadımın anası![]()

stella kaç paraya aldın sen buğday özü yağını
nen benımkı daha sevk ıcın hazırlanıyormuss ayular bende dun vermıstım🙁dün bir çoğumuz aldı bu kitaı
adı da bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler
mexelina tavsiye etti. Bu akşam okumaya başlıyorum 🙂