ben camları silmeyeceğim. şu an pislikten buzlu cam modundalar.
Böyle pek güzel oldu 🙂
aynen yaaa, koca geçen gün camı açtı bu ne hal dedi, az yide bi kadın tut didim.
bu haftasonu kadın çağıracam diyorum, hep beni ikna ediyor bi sonraki hafta diye
Böyle pek güzel oldu 🙂
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:dtısssla sen kuşum :d
inşallah kuzucuğum...
Adetime 7 gün var ...
Biraz daha zaman geçsin test yapacağım.....
test yapsan en kolayından
ay bızde 2 oda boyucaz camlarda sılıncek ama heralde hepsını buhafta yapamam anca boya işini hallederim sanırım🙁
benim kız adetime 3 gün kala test çubuğunda kendini göstermişti
tarih 13 ekimdi hiç unutmam 🙂
silecekse silsin boşver benimkide silse seve seve eline bezi veririm de erkekliğe mok sürdürtmez
Böyle pek güzel oldu 🙂

benim kız adetime 3 gün kala test çubuğunda kendini göstermişti
canım benden sana tavsiye hiç kendini dinleme oluruna bırak. Insan psikolojisi çok enteresan çünkü eğer kafaya çok takarsan belirtileri hem yanılırsın hem de bebişine kavuşma süren uzar. Naçizane tavsiye benden 3 sene beklemiş biri olarak
YOK BEEE NASIL SILCEK O PİS PİS OLESINE TOZ ALIR GIBI SILER ICIMEE SINMEZ YOKSA YAPCAK KAC GUNDR ENGEL OLYORUM BANADA SILDIRMIYOR BOLE UZANCAM FALAN DIYEE PİMPİRKLİ BİŞİ YAAA EE KADIN CAGIRAYIM DESEM ANNESI HEVESILI NE GEREK VR BEN YAAPRIM DIYOR ANNESIYLEDE UGRASAMAM BI CAM SILMEYE GELRLER SONRA AILECK OGLE YEMEGI AKSAM YEMEGIII DAHA COK YORULURUM DURUMUM VAHIM ASLINDA:dbenim kız adetime 3 gün kala test çubuğunda kendini göstermişti
silecekse silsin boşver benimkide silse seve seve eline bezi veririm de erkekliğe mok sürdürtmez