2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:nazar: maşallah valla hepinize kızlar.. Benimde evim yakın..Bide erken çıkıyorum işten 5:30 dda evde oluyorum... Buna rağmen bişi yapamıyorum.. gerçi kocam da erkengeliyoo ve hemen yemek istiyoo biraz da o yüzden yapamıyorum.. Zaten yavaştım İyice yavaşladım şimdi...

ama herkesin hamileliği farklı canım.Bünyeyi yormamak lazım.Bende yapamıyom bazen.bende ev işi yapmayı sevmiyom fazla mesela.Yemek yapma daha ii geliyo bana.Eşimde benden daha geç geliyo eve genelde.ya nasıl yemek yapcan şimdi.bende yemek yapmayı severım ama oyle mısafire hazırlanmak farklı.Kolay gelsın sana.kayınvalden yapıp getırseydı yemeklerı ii olurdu aslında.Isıtıp yerdiniz...

Ay biz burada bunları konuşurken kocam aradı şimdi... Akşama annesi ve babası gelecekmiş... Bide yemeğe dedi.. Şaka mı dedim.. Yoo dedi.. Ay deli oldum ya.. Evin halini görseniz inanamazsınız yani kızlar...Dağınıklık bi yandan, bizim döküntülerimiz bi yanda... Ütü masası falan herşey ortada... Ya ben nasıl toplarım o kadar şeyi... Bide yemek ne yapacağım.. Alışveriş yapmak lazım önce... Gel de deli olma şimdi...:deli: :deli:
ay çok hoş bu adamlar yaaa benim kocada yanımda olsa böyle olcaktık demekki

ayy ben o kocayı gebertirim celine
bana sormadan cağırdıgı için..

Ya ev derli toplu olsa sorun değil.. Ben severim kaynanamı.. Bide dün akşam kadınla ben konuştum, bu hafta içi görüşelim diye.. Ama o dedi siz gelin ben de atladım tabi hemen.. Tabi biz geliriz diye.. Aman beni koca üşenmiştir gitmeye, onları çağırmıştır.. :sinir::sinir::sinir:
Ya bu akşama ya da yarına büyük kavga kopar bizde kızlar...
Bide ben arayıp sordum annenlerle konuştun mu diye... Bana haber de vermiyoo.. Süpriz yapacak bide sormasam..

Ya ev derli toplu olsa sorun değil.. Ben severim kaynanamı.. Bide dün akşam kadınla ben konuştum, bu hafta içi görüşelim diye.. Ama o dedi siz gelin ben de atladım tabi hemen.. Tabi biz geliriz diye.. Aman beni koca üşenmiştir gitmeye, onları çağırmıştır.. :sinir::sinir::sinir:
Bide ben arayıp sordum annenlerle konuştun mu diye... Bana haber de vermiyoo.. Süpriz yapacak bide sormasam..

bence tüm işleri eşine bırak, madem haber vermeden çağırmayı biliyor, hepsini halletmeyi de bilsin
toparlasın ortalığı, hazırlasın yemeği, masayı

hayır gelsin tabi kayınvalidenler ama yemeğe ne çağrıyo ki eşinde bi hoş hem çalışıyosun üstelik bu halinle eve gidip yemek hazırlıycan bide :surukle:

Geri