2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ya bu kocalar niye böyle acaba... Güleyim mi ağlayayım mi bilemedim valla.. Sen de aynı şeyi hissediyorsundur şimdi... Hem gülelim hem ağlayalım bari....

İŞ yoğunluğundan unutmuş... Buna bi daha gülelim bari.. ha

kaynanalar bastı ortalığı 🙂
ben valla hiç gelip kalmasını istemiyorum bir de ona hizmet ediyorum. gelmese daha rahatım

bende gönlü olsun diye kalmasına tamam dedim ama bebeği alıp da yazlığa gidemem kusura bakmasınlar. sanki kendi çocukları olsa 20 günlükken alıp götürecekler 8 saatlik yola.

bencede 20 gunlukken yola cıkma snde bebıkdee

hiç sorma bir hem kayınbabam hem kaynanam diyor ne var minicik işte daha rahat gelir. atın arabasına sesi çıkmaz. inat ettiler. eşime de kızdım hiç olmaz demiyor
çocuğun hepten düzeni bozulacak orada.

yokya bunlar bugun soylemiştir belkıde benım kocayada benım kocada suçu üstüne alıyodur.nebileyım anacım gelecei varsa göreceğide var herkesin.neiyim ya..bencede hem ağlayalım hem gülelim

bende gönlü olsun diye kalmasına tamam dedim ama bebeği alıp da yazlığa gidemem kusura bakmasınlar. sanki kendi çocukları olsa 20 günlükken alıp götürecekler 8 saatlik yola.
Sanırsın akçaya uçakla gitmek daha kısa sürüyor çok güldüm valla hava alanına git sonra edremite vardı dimi en yakın ordan yine akçaya geç aynı saate gelir arabayla 🙂
Ben bebiş 2 aylık olsun uçakla İzmire gidecem eşimle annemde arabayla gelecek

biliyorum o acıyı ya çok kötü bende 1ay kadar ara ara vardı ama yok oldu ya pozisyon değişti ondan bilmiyorum şu ara yok yaneeeee

aynen öyle zaten sabiha gökçenden uçak yok. yeşilköye gidicem kartaldan. ordan edremit, edremitten akçay. bebeğinde artık imanı gevrer yolda.
ya da ben cinnet geçirip bütün herkesi bıçaklarım. hani eylül gibi olsa gene belki ama temmuz da asla gidemem tatile falan.

Ya bu arada yazlık deyince... Benim canım kayınvaldem taaaa Giresuna gidelim diyoo... 20 günlük bebekle... Hem de kocam da burda kalacak... Biz kayınvaldem, kayınpederim, oğlum ben gidecekmişiz.. Kocama söylemiş, kocam da bana diyo git istersen... Ya dememiş ben niye yanlız kalıyorum falan.. Ben bide sezeryan olacağım ya.. O halde nasıl gideceğim acaba.. İyi niyetli muhtemelen.. Buralar çok sıcak olur, orada serin serin kalırız niyetin de ama ben niye yeni bebemle kocasız kalacağım oralarda acaba.. Tabi cevap vermesi gereken koca susunca böyle oluyoo...

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ne sikayet nede isyan etmek istemiyorum halime cook sukur
ama bu sol bacagimin sancisi beni sinir etmeye basladi ya.
Uykumda donerken bile uyaniyorum agrisindan.