dae Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #971 kıslar yivrular ya benım cok fena elım ve yuzum sısmeye basladı. şişlikten kafam ıkı kat oldu ya
arceya Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #972 bal kavanozu' Alıntı: hainler :n028: Genişletmek için tıkla ... nan bana laf yetiştireceğine okusana geçmişte yazdıgımı :n028:
bal kavanozu' Alıntı: hainler :n028: Genişletmek için tıkla ... nan bana laf yetiştireceğine okusana geçmişte yazdıgımı :n028:
sista Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #973 dae' Alıntı: kıslar yivrular ya benım cok fena elım ve yuzum sısmeye basladı. şişlikten kafam ıkı kat oldu ya Genişletmek için tıkla ... tuzlu mu yiyonnnn çok su tüket bi de tuzu azalt hatta kullanma
dae' Alıntı: kıslar yivrular ya benım cok fena elım ve yuzum sısmeye basladı. şişlikten kafam ıkı kat oldu ya Genişletmek için tıkla ... tuzlu mu yiyonnnn çok su tüket bi de tuzu azalt hatta kullanma
arceya Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #974 dae' Alıntı: kıslar yivrular ya benım cok fena elım ve yuzum sısmeye basladı. şişlikten kafam ıkı kat oldu ya Genişletmek için tıkla ... evet çok su iç daemoş.. çok çok iç..
dae' Alıntı: kıslar yivrular ya benım cok fena elım ve yuzum sısmeye basladı. şişlikten kafam ıkı kat oldu ya Genişletmek için tıkla ... evet çok su iç daemoş.. çok çok iç..
esmer80 Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #976 dae' Alıntı: kıslar yivrular ya benım cok fena elım ve yuzum sısmeye basladı. şişlikten kafam ıkı kat oldu ya Genişletmek için tıkla ... o kadar tiner çekme dedik sana gerçi şaka bi yana tuzu fazla kaçırma tatlım normaldir bu aylardan sonra şişmeler daha da artacaktır
dae' Alıntı: kıslar yivrular ya benım cok fena elım ve yuzum sısmeye basladı. şişlikten kafam ıkı kat oldu ya Genişletmek için tıkla ... o kadar tiner çekme dedik sana gerçi şaka bi yana tuzu fazla kaçırma tatlım normaldir bu aylardan sonra şişmeler daha da artacaktır
dae Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #977 tuzu kullanmadan asla bısey yıyemem ama tuzu basından berı azalttım az kullanıyorum suyuda gunde 3 lıtreden fazla ıcıyom daha ne kadar cogaltıyım ya
tuzu kullanmadan asla bısey yıyemem ama tuzu basından berı azalttım az kullanıyorum suyuda gunde 3 lıtreden fazla ıcıyom daha ne kadar cogaltıyım ya
etimelo Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #978 dae' Alıntı: kıslar yivrular ya benım cok fena elım ve yuzum sısmeye basladı. şişlikten kafam ıkı kat oldu ya Genişletmek için tıkla ... çok da fazla ayakta kalma, dinlenirken ayakların kalp seviyesinden yukarıda olsun
dae' Alıntı: kıslar yivrular ya benım cok fena elım ve yuzum sısmeye basladı. şişlikten kafam ıkı kat oldu ya Genişletmek için tıkla ... çok da fazla ayakta kalma, dinlenirken ayakların kalp seviyesinden yukarıda olsun
dae Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #979 esmer80' Alıntı: o kadar tiner çekme dedik sana gerçi şaka bi yana tuzu fazla kaçırma tatlım normaldir bu aylardan sonra şişmeler daha da artacaktır Genişletmek için tıkla ... hee sarhosum ya galıba ondan böle oldum bend edımı gozlerım ıkı kat goruyo.. hain tiner
esmer80' Alıntı: o kadar tiner çekme dedik sana gerçi şaka bi yana tuzu fazla kaçırma tatlım normaldir bu aylardan sonra şişmeler daha da artacaktır Genişletmek için tıkla ... hee sarhosum ya galıba ondan böle oldum bend edımı gozlerım ıkı kat goruyo.. hain tiner
sista Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #980 rapunzel_82' Alıntı: bende geldım...:n028: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinnnn