esmer80 Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #981 rapunzel_82' Alıntı: bende geldım...:n028: Genişletmek için tıkla ... hoş geldinnnnn 🙂
sista Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #982 dae' Alıntı: tuzu kullanmadan asla bısey yıyemem ama tuzu basından berı azalttım az kullanıyorum suyuda gunde 3 lıtreden fazla ıcıyom daha ne kadar cogaltıyım ya Genişletmek için tıkla ... heee ozaman yime hiçbişey artıkk sen bundan sonra :n028:
dae' Alıntı: tuzu kullanmadan asla bısey yıyemem ama tuzu basından berı azalttım az kullanıyorum suyuda gunde 3 lıtreden fazla ıcıyom daha ne kadar cogaltıyım ya Genişletmek için tıkla ... heee ozaman yime hiçbişey artıkk sen bundan sonra :n028:
dae Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #983 etimelo' Alıntı: çok da fazla ayakta kalma, dinlenirken ayakların kalp seviyesinden yukarıda olsun Genişletmek için tıkla ... temem aplaa
etimelo' Alıntı: çok da fazla ayakta kalma, dinlenirken ayakların kalp seviyesinden yukarıda olsun Genişletmek için tıkla ... temem aplaa
arceya Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #984 rapunzel_82' Alıntı: bende geldım...:n028: Genişletmek için tıkla ... oo bulmuşsun bizi süper..
vatoz Aktif Üye Üye 31 Mart 2010 #985 BEN TEKRAR GELDIM NE VAR NE YOK KISLARRRRRR DERSDE CALISAMADIM İŞ KİTLEYIP DURUYORLAR BANA:d
dae Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #986 sista' Alıntı: heee ozaman yime hiçbişey artıkk sen bundan sonra :n028: Genişletmek için tıkla ... ama ac kalırımmm
sista' Alıntı: heee ozaman yime hiçbişey artıkk sen bundan sonra :n028: Genişletmek için tıkla ... ama ac kalırımmm
S srmrhan Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #987 sista' Alıntı: he ya çok güzellerrr bende seçemiyomm ama çok pahalı nan Genişletmek için tıkla ... evet cenım ya bence sen çiçek resmli bir mail at:laugh: bebeğin olcak zaten masrafların fazla.hediyesini görüşünce verirsin.tabi yinede sen bilirsin. rapunzel_82' Alıntı: bende geldım...:n028: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
sista' Alıntı: he ya çok güzellerrr bende seçemiyomm ama çok pahalı nan Genişletmek için tıkla ... evet cenım ya bence sen çiçek resmli bir mail at:laugh: bebeğin olcak zaten masrafların fazla.hediyesini görüşünce verirsin.tabi yinede sen bilirsin. rapunzel_82' Alıntı: bende geldım...:n028: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
celinee Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #988 dae' Alıntı: kıslar yivrular ya benım cok fena elım ve yuzum sısmeye basladı. şişlikten kafam ıkı kat oldu ya Genişletmek için tıkla ... Al benden de aynısından.. tuzu da kestim bi faydası olmadı.. Geçecek mi bunlar sonra yaa.. Korkuyorum ben, böyle kalacağım diye.. :ahhhhh::ahhhhh:
dae' Alıntı: kıslar yivrular ya benım cok fena elım ve yuzum sısmeye basladı. şişlikten kafam ıkı kat oldu ya Genişletmek için tıkla ... Al benden de aynısından.. tuzu da kestim bi faydası olmadı.. Geçecek mi bunlar sonra yaa.. Korkuyorum ben, böyle kalacağım diye.. :ahhhhh::ahhhhh: