Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dae benim de çok şişiyor ayaklarım özellikle..uzat bacaklarını canım cok uzun süre ayakta kalma.tuzu azalttım iyice ve zaten çok su içiyorum biraz faydasını gördüm
alışırsın biz de yeni yeni alışıyoruz.. dün çok zorlandık.. evet devrim yaptık.. ama asıl sorun malum şahıs olmadı site yöneticilerinin tavırları oldu..
ayy burası çok güsel, çok güsel karşıladılar bizi mutluyuzzzz
slm kızlar sabahtan berı doğalgazla uğraşıyorum;proje çizdıler ama becerememişler, ıkı dunya kavga etttım, sınırlerım çok yıprandı artık, altıustu kombi 10 cm oynayacak kaçıncıdır sıra beklıyorum para yatırdım proje çizdırdım hala gelıp baglayamadılar.valla bırı kaynayacak arada ben de kı bu sınırle ama bakalım bu şanslı kım olacak, şimdıden yazık ona.
Hoşgeldin cnaım . Kızlar recepten bahsetmişsiniz onun erken doğum tehlikesi vardı çok giremiyordu siteye ve zaten facetede var oradan görür diye tahmin ediyorum
slm kızlar sabahtan berı doğalgazla uğraşıyorum;proje çizdıler ama becerememişler, ıkı dunya kavga etttım, sınırlerım çok yıprandı artık, altıustu kombi 10 cm oynayacak kaçıncıdır sıra beklıyorum para yatırdım proje çizdırdım hala gelıp baglayamadılar.valla bırı kaynayacak arada ben de kı bu sınırle ama bakalım bu şanslı kım olacak, şimdıden yazık ona.